Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslında yıllardır bayramları iple çeken, İstanbul’un tadını çıkaran biriyim. “İstanbul’da tatil” diye diye inleyen, bayramın gelmesini dört gözle bekleyen, gezen, dolaşan, mutlu olan, çocuklar gibi şen olan biriyken kendimi Alaçatı’nın tıklım tıklım kalabalığında bulmam pek hoş oldu tabii. Yollar kalabalık, tıklım tıklım yürünmüyor. Sanki İstanbul buraya göç etmiş gibi. Bayramın sonuna nasıl çıkacağız belli değil. Haydi o zaman güzel bayramlar.

        Çocuktan Al Haberi

        SON yıllarda en sevdiğim, en vazgeçemediğim, izlerken hiçbir şey düşünmediğim tek program Show TV’de yayınlanan ‘Çocuktan Al Haberi’. Beni sürekli takip edenler bilir, kaçırmamaya çalışıyorum. Sosyal medyada sürekli izlemeyenlere tavsiye ediyor. O kadar güzeller, o kadar tatlılar, o kadar masumlar ki. Bayılıyorum o çocuklara ve tabii sunucu Evrim Akın’a. ‘Çocuktan Al Haberi’ 1 Temmuz itibarıyla her cumartesi ve pazar akşamı 20.00’de yayınlanacak. Bu harika bir şey. Diğer harika şey ise 2 Temmuz günü benim de o bayıldığım, öldüğüm, hayranı olduğum yarışmada yarışacak olmam. Evet beni aradıklarında işimi, gücümü her şeyi erteledim ve koşarak gittim. O atmosferi yaşamak için. 2 Temmuz Pazar akşamı Demet Akalın ve Okan Kurt’la birlikte kuzucukların karşısına geçtik. Unutamayacağım harika bir gün geçirdik. Umarım siz de izlerken eğlenirsiniz. Aynı zamanda ‘Çocuktan Al Haberi’, Mika-Der, ‘Minik Kalpler İçerde’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardıma ihtiyacı olan miniklerimizi yarınlara da hazırlıyor. Bu proje kapsamında programa konuk olan ünlüler de Tekirdağ’da kurulacak olan spor ve rehabilitasyon merkezi için bağışta bulunacak. Harika bir olay. Yarışmada kazanılan para bağışlanıyor. Bizim yarışmada kim birinci oldu kim ikinci oldu kim üçüncü oldu şimdi söylemem. İzleyin ve eğlenin derim. Çok keyif alacaksınız.

        EVRİM AKIN’IN SUNUMU

        Sizi bilmem ama ben çok uzun yıllardır Evrim Akın hastasıyım. Kadın dizide, İbo Şov’da, ev gezmesinde, çocukların karşısında, nereye koysan tamam oluyor. Tam bir sunucu. Öyle güzel yansıtıyor ki yaptığı formatı, kendimi alamıyorum. ‘Çocuktan Al Haberi’nin de bence en büyük kahramanı. Çocukların “Evrim abla, Evrim abla” diye seslenişleri boşa değil. O kuzucuklarla tek tek ilgileniyor, konuşuyor, biliyor, tanıyor, zaman geçiriyor. Her şeyden önce acayip samimi, olduğu gibi ve gerçek. O yüzden de her yaptığı program yerini buluyor. Show TV’nin vazgeçilmezi olacak cumartesi-pazar akşamları ‘Çocuktan Al Haberi’, benden söylemesi. İzleyin ve tüm stresinizi, gerginliğini zi unutun derim.

        Bayramda en iyi ne yapılır

        Bol bol gezilir.

        Dostlarla, arkadaşlarla görüşülür, güzel sohbetler yapılır.

        Eski bayramlar konuşulur.

        Bol bol film izlenir, kitap, gazete okunur.

        Tembellik yapılır.

        Bomboş İstanbul trafiğinin, mekânlarının, sahilin, parkın, bahçenin tadı çıkarılır.

        Çocuklar ve yaşlılar mutlu edilir.

        Sabahları güzel bir kahvaltı yapılır.

        Öğlen “Nerede yesek acaba” diye düşünülür.

        Akşam “Acaba şöyle güzel bir mangal mı yapsak” denir.

        Bol uyku çekilir.

        Hep bayram olsa geyiği yapılır.

        Diğer Yazılar