Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - OTOBANDA hız yapan ve ayda 200 bin TL kazanan Kerimcan Durmaz konuşulurken bu yaz sosyallikten namaz kılmaya vakit bulamayan Şeyma Subaşı dillerde. Kerimcan Durmaz’ın eski havası bu yaz esmiyor.

        - Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın evlilik konuşmaları bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Bu yaz konuşulanlar arasında Arda ile Aslıhan yine listede başı çekiyor.

        - Yazın en çok muhabbeti yapılan yiyecek lahmacun. Aslında lahmacun, muhabbet listelerinin her zaman en başında ve asla bitmiyor. Her zaman en çok konuşulan, en çok haberi yapılan tek milli yemeğimiz. Mevzu da “En pahalı ve güzel lahmacun nerede?” oluyor. Bu yazın ilk konuşulmaya başlananı da Hadise’nin La Plaj’ında 35 liraya satılan lahmacun oldu.

        - Geçen yıl tam da bu zamanda “Tuttuğum orucun hakkını veremedim” diyen Mustafa Ceceli vardı. Bu yaz da boşanması ve sevgilisi Selin İmer’le dillerde. Ne zaman evlenecekler, ne zaman ilk tatile çıkacaklar, herkes merakla bekliyor.

        - Geçen yaz Bodrum’da Ceylan Çapa’nın Serkan Uçar’a attığı tokat dillerdeydi. Bu yaz iki eski sevgili daha kendilerini göstermedi. Ne Serkan’dan ne de Ceylan’dan ses seda var. İkisi de yurtdışında. Daha Ege sahillerine inemediler.

        - Her yaz olduğu gibi bu yaz da “Tarkan konserine bilet var mı?”, “Tarkan konserine gideceğim”, “Bir günlüğüne Tarkan için İstanbul’a gidiyorum” sözleri havada uçuşuyor. Tek fark, bu seneki konserine yeni şarkıları da eklendi.

        - Eskiden Tuba Büyüküstün’ün ikizleri ve eşi Onur Saylak’la yaptığı tatil gazete sayfalarını süslerdi. Ama bu yaz gazeteciye silah çeken sevgilisi Umut Evirgen ile eski eşi Onur Saylak’ın sosyal medya hesaplarından Tuba Büyüküstün’ü silmesi dillerde. Tuba Büyüküstün’ün hiç göründüğü gibi olmadığı da kadınlar arasında konuşuluyor. Ama erkekler “Tuba için ben de gözümü karartırdım” diyorlar. Pes diyorum, pes.

        - Geçen yaz tam bir beach savaşları yaşandı. Hadise- Gülşen-Demet Akalın güçlerini birleştirdi, Hande Yener ayrı kaldı. Üçlü Bodrum’da bu yaz yine ittifak yapıp güçlerini kullanmaya devam ediyor. Sonuç mu? Bu yaz Hande Yener Bodrum’u değil Çeşme’yi tercih etti. Ama önümüzdeki günler bu dörtlü yine kendinden söz ettirir. Eli kulağında.

        - “Alaçatı mı Bodrum mu?” konuşmaları bu yaz bitmiş durumda. Bu yaz en konuşulan, en çok tercih edilen yer Bodrum oldu. Ancak “Alaçatı-Bodrum çok pahalı” mevzusu hâlâ devam ediyor. Evet, çok pahalılar. Kısa sezondan bu şekilde yararlanmaya çalışıyorlar. Her sene yapılan “Sezonu uzatmak gerek” muhabbeti bu yaz da var. Ama sonuç sıfır.

        - Geçen yaz Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay merakla takip ediliyordu. Bu yaz Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı merakla takip ediliyor. Nereye tatile gittiler, ne yaptılar, ne mesaj yazdı, Instagram’da ne paylaştı, acaba Asena’ya gönderme yaptı mı?... Bütün bunlar merak listesinin en başında.

        - Geçen yaz Neslişah Alkoçlar konuşulurken bu yaz Aslışah Alkoçlar dillerde. Aşkları, gece hayatı, gezmeleri derken Aslışah herkesin merak ettiği bir isim. Kadınlar, “Ne kadar güzelmiş”, “Ne kadar küçükmüş”, “Aslışah’ı gördüm” derken, erkekler “Aslışah’la takılsam ne havam olur”la başlayan cümleler kuruyor.

        - “Yaz nasıl geçecek, esnafın yüzü gülecek mi, turist gelecek mi?” gibi konular da en çok konuşulanlar arasında.

        Diğer Yazılar