Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİDEN “Benim çocuğum futbolcu olsun, popçu olsun” diyen anne babalar artık çocuklarını DJ’lik okullarına yolluyor. Memlekette kulağına kulaklık takan DJ oluyor. Kiminle konuşsam ya DJ olmuş ya da olmak istiyor. İtalyan işadamı Gianluca Vacchi DJ’likten gecede 60 bin Euro kazanıyor. Anlayacağınız hayatından sıkılan DJ oluyor. Sıkılan ev hanımının modacı olması gibi. Şimdi de Teoman. Teoman’ın müzik bilgisi göz önüne alındığında bu işi ondan iyi yapacak biri yok tabii ama o kadar çok insan bu mesleğe yöneliyor ki artık ciddiyeti kalmadı maalesef. Düşünün bana bile teklif geliyor. Zaten DJ’lik yapmayan bir ben kaldım gibi bir şey ama yapmayacağım. Hiçbir zaman bilmediğim, anlamadığım işe girmedim bunu da yapmayacağım. Ama Teoman bu işe ciddi ciddi yönelmiş. 6 Ağustos’ta Ankara’da sahne alacak. DJ setindeki Teoman’ın konseptinin adı ‘Kişisel Bir Şey’miş. Merakla bekliyorum. Bakalım DJ’liği de şarkıları kadar başarılı olacak mı?

        Siz uyurken

        “Sabah oldu kızı gönderdim. E yeter artık, sabah onunla uyanmak istemedim” diye anlatıyor yanımdaki çocuk. Ben “E sabah göndermişsin zaten” dedim. O da bana “Uyandığımda yanımda olsun istemedim. Evine gönderdim” dedi.

        Tuvalette bir kadın çığlık çığlığa bağırıyor. Neden bağırdığı belli değil. Kadınların biri “Sussana neden bağırıyorsun” deyince bağıran kadın uyaran kadına saldırdı. Bir anda tuvalet birbirine girdi. Kendimi dışarı zor attım.

        Bugün aşk konuşsak

        Aşkta acı mısınız, tatlı mı, ekşi mi?

        Bir erkek ve bir kadın sevgili olmadan da arkadaş olabilir mi?

        En yakın arkadaşınız karşı cinsten mi?

        Sevdiğiniz adam ya da kadınla beş sene sonra görüşmek ve hatta evlenmek için ayrılıp sözleşme yapar mısınız?

        Bu gibi soruları soracaksınız ‘Acı Tatlı Ekşi’ filmini izlerken. Alaçatı’da filmin oyuncuları ve yönetmeniyle tam da bunların sohbetini yaptık. Ne güzeldi, ne keyifliydi. Hani bazı anlar vardır keyfi hiç unutulmaz işte onlardan biriydi. BKM ve CJ Entertainment yapımcılığında çekilen filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu. Bir kadının gözünden izleyeceğiniz bu hikâyenin ben on dakikasını izledim, tadı damağımda kaldı. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy yeniden birlikte ki bence çok yakışıyorlar. ‘Medcezir’den tanıdığımız Yusuf Akgün ve ‘Cesur ve Güzel’in güzel avukatı Gözde Türkpençe de var kadroda. İkisiyle de ilk kez tanış- tım ve bayıldım. Çok tatlılar. Harika bir enerjileri var. Kadro 12’den vuruyor. Filmin tamamını izlemek için sabırsızlanıyorum. İzleyelim de bıkmadan usanmadan aşk konuşalım.

        Diğer Yazılar