Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YILLAR sonra ilk kez Batum’da bir otelin sahnesinde buluşmuştu Cenk Eren ve Nükhet Duru. Ben de oradaydım ve yazmıştım hatırlarsanız. İkinci kez de Kıbrıs’ta Merit Otel’in sahnesinde birliktelerdi. Yine coşturdular, eğlendirdiler. Ben ikilinin acilen bir araya gelmesini ve yeniden özel bir şov hazırlamalarını istiyorum. Hatta talep ediyorum. İkisi pek yanaşmıyor bu kadar uzun çalışmaya. Ancak böyle arada bir araya geliyorlar. Fakat bunu daha sık yapmalılar. Gerçekten izleyenleri mutlu ediyorlar. İnsanların gözlerinde görebiliyorsunuz. Şarkılarına, seslerine lafım yok ama ben en çok birbirleriyle atıştıkları anları seviyorum. İşte size birkaç örnek...

        ‘Saçlarım vardı seninle tanıştığımda’

        - Cenk Eren: Nükhet seninle tanışıp çalışmaya başladığımda saçlarım vardı ve simsiyahtı. Ben bu haldeyim, kadın hâlâ taş gibi. Benden önceki sahne arkadaşlarından Tanju Okan hayatta değil. Neco ve Erol Evgin ortalarda yok. Hepimizi sildi süpürdü, kendisi maşallah hâlâ taş gibi duruyor.

        - Nükhet Duru: Cenk Eren’i seviyorsunuz değil mi? Ben çok seviyorum, siz de sevin. İyi çocuktur, fena sayılmaz.

        - Cenk Eren: Nükhet ne oldu kimonoyla çıkmışsın. ‘Gidelim artık’ mesajı mı veriyorsun?

        Candan ve Ajda Kıbrıs vatandaşı, Cenk Eren sırada bekliyor

        SENE başında bu köşede Kıbrıs’tan ev alıp yerleşen ünlülerle ilgili yazmıştım. Son yıllarda Kıbrıs’tan ev almak, yerleşmek ve yatırım yapmak isteyenler çoğunlukta. Ünlü olmasına da gerek yok. Benim tanıdığım birçok kişi ev alıyor buralardan. Yavru vatan belki bir kaçış, belki bir kazanç, belki de AB’ye girebilecek en yakın seçenek olarak görülüyor. Vatandaş olmak isteyenler de çoğunlukta. Hepsinin birleştiği avantajlar şunlar:

        - Türkçe konuşuyorsun.

        - Türkiye’de gibisin.

        - AB’ye girebilirsin.

        - Terör yok.

        - Kıyafetine kimse karışmıyor.

        - Avrupa’da gibisin.

        - İnsanları çok medeni.

        O yüzden de Kıbrıs’ta yaşamak isteyen çok fazla. Ünlülerden ilk akla gelen Cihan Ünal’dır. Keza Cihan Ünal uzun süredir yılın yarısını Kıbrıs’ta geçiriyor. Candan Erçetin de öyle. O da yılın yarısında Kıbrıs’ta ve hatta üniversitede eğitim veriyor. Vatandaşlığını da almış durumda. Ajda Pekkan ev alıp senenin çoğunu burada geçirme kararı alan diğer bir isim. Pekkan bir süre önce Kıbrıs vatandaşı oldu. İki ay evvel ev alanlar kervanına katılan Cenk Eren’in vatandaşlığı da çıkmak üzere. Önceki gün öğrendi. Hatta “Kısa süre sonra vatandaş oluyorsun” haberine bayağı sevindi. Sanırım bu gidişle Kıbrıs’a yerleşenlerin sayısı artacak.

        Diğer Yazılar