Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESCOBAR’ın hayatını konu alan bir değil sayısız dizi var. Ve gerçekten dünya bu uyuşturucu baronunun hayatını izliyor. Her dizi, her film rekor kırıyor. Sadece ülkemizde değil, dünyada da ciddi merak konusu.

        Ne yapmış, nasıl yapmış, hayatında neler var, nasıl para harcamış, paraları nasıl yakmış, hepsi dilden dile konuşuluyor. Ballandıra ballandıra anlatılıyor.

        Şimdi Narcos’un üçüncü bölümü tam yayına girerken rakiplerden karşı atak geldi ve gizledikleri filmlerinin fragmanını yayınlayıp bombayı patlattılar.

        Hadi buyurun Javier Bardem ile Penelope Cruz’u kim izlemez? Hem de Pablo’yu Javier Bardem, gazeteci-haberci-televizyoncu sevgilisini de Penelope Cruz oynuyorsa. Şahsen ben merakla bekliyorum.

        EN ÇOK PARA, ŞİDDET, KAN, KADIN, TAKİP EDİLİYOR

        Beyazperde de ya da televizyon ekranında en çok aşk, ihtiras, aldatma, ihanet, şiddet, para, kan ve uyuşturucu izlenen konular arasında yer alıyor. Şimdi artık sosyal medya dünyası. Sosyal medyada da en çok beğeniyi yine para, gösteriş, aşk alıyor.

        Instagram’ın amacı “tatil ve yemek” fotoğrafları paylaşmaktı. Yola öyle çıkmışlardı. Ama bunlar o kadar geride kaldı ki artık arkasından el sallıyoruz.

        Çünkü bu amaçla yola çıkılan Instagram’da yemek fotoğrafı paylaşılınca, “Onu yiyemeyenler var, neden paylaşıyorsun?” diye başlayan yorumlar, “Boğazında kalsın”la bitiyor.

        Tatil fotoğrafı paylaşılınca da “Amma gezdin”, “Dünya sana güzel”, “Dünyaya tatile gelmişsin”, “Parayı nereden buluyorsun?” deniliyor.

        YÜZDELERİ BIRAKSAK KONUMUZ ENSEST

        Ortada kocaman hem de dev gibi “ensest” konumuz var, biz oturmuş yok yüzde 40, yok yüzde 50 onu tartışıyoruz. Biz daha bu aşamayı geçemediğimiz için ben kendimi bildim bileli bu konu çözülemiyor. Çözülecek gibi de görünmüyor. Çünkü nedense bu konuyu kapatmak isteyen çok.

        SON ZAMANLARIN 2 SANATÇISI

        1- Yıldız Tilbe: Delikanlım ile müzik dünyasına giriş yaptı. Arada ani çıkışlar, ani itiraflarda bulundu. Ne zaman bir şarkı yapsa Türkçe müzik dinlemeyenlerin bile vazgeçilmezi oldu. Şimdilerde sosyal medyada yazdığı yazılarla dikkat çekiyor.

        Geçen akşam Alaçatı’da karşılaştık. İnanın herkesin gözü üstündeydi. Neden, çünkü Yıldız Tilbe samimi, gerçek, olduğu gibi ve 90’lardan günümüze kadar yıldız. Yani hep vardı.

        2- Haluk Levent: Yine 90’ların bir starı. Ah ne haberler, ne röportajlar yaptık. Sayısız. Çok olaylar yaşadı. Ama her zaman dimdik durdu. Hiç yıkılmadı, hiç pes etmedi.

        Bakın şimdi de sosyal medyanın adamı oldu. Çağı, gündemi her şekilde yakalıyor. O da gerçek, samimi, olduğu gibi. Ve hep var

        Diğer Yazılar