Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİBEL Kekilli kendi ülkesinden vatandaşlarını, “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz” diyerek engelliyor.

        Tam da bu olaydan ciddi bir ders çıkarmamız gerekiyor derken önceki gün sosyal medyada en çok konuşulan kişi yine Sibel Kekilli’ydi. Hem de ne konuşmak, nasıl bir saldırı, üstelik cinsel içerikli görüntüler eşliğinde...

        Şu açık ve net anlaşılıyor ki; Rihanna’ya “Çok kilo almışsın, çok şişkosun, dana gibi olmuşsun” diyen, Jennifer Lopez’e “İki çocuklu kadınsın, utanmıyor musun? Edepli ol” diye ayar veren Türk insanını engelleyemezsin. Çünkü dilinin ayarı yok. Ayar da verir, seni yerin dibine de sokmaya çalışır. En berbatından çamur da atar izi de kalır.

        **************

        ETRAFIMDA SÜREKLİ ŞU CÜMLELERİ DUYUYORUM

        - ESKİ sevgilim beni sürekli stalk’lıyor. Ben de onu stalk’lıyorum.

        - Instagram’da beni takipten çıkarmış, ben de onu çıkardım.

        - Beni like etmiyor, ben de onu etmiyorum.

        - Karımı takipten çıkarmış, bundan sonra en büyük düşmanım.

        - O kadın ile adam boşanacak göreceksiniz.

        - Ben söylemiştim, ben biliyordum; ben, ben, ben.

        - Şimdi ona neler edeceğim.

        - Sosyal medyada onu rezil edeceğim.

        - Benim bilmem kaç takipçim var, o kendini ne sanıyor.

        - Gördün mü yine geziyor, hiç evinde oturmuyor. Adam sonunda boşayacak.

        - Bak hiç sevmiyorum bu adamı, ama selam vermek zorundayım.

        Böyle uzayıp gidiyor. Oynatmaya az kaldı, dostlarım nerdeeeee.

        **************

        TAM BİR BAŞARI HİKÂYESİ

        ARTIK “Kadın kuaföründen vazgeçmez”, “Kadının en büyük sırdaşı kuaförüdür”, “Kadın kocasını boşar, kuaförünü boşamaz”, “Kadınlar kuaförde evde geçirdiklerinden daha fazla zaman geçiriyor” sözleri tarih oldu.

        Çünkü bu sözleri erkekler için de söyleyeceğiz. Onlar da artık saatlerini kuaförde geçiriyorlar. Tabii bu durumu başta Şükrü Dudu yarattı. Dudu, kendi tabiriyle KYÜ’den, yani “Kendini Yetiştirme Üniversitesi”nden mezun. İnanılmaz bir başarı hikâyesi var.

        Şükrü Dudu, kendi hikâyesini de anlattığı bir kitap yazdı. Yoldaşı da Mümin Sekman oldu. Editörlüğünü Nazenin Tokuşoğlu yaptı. “Hayata Makas Atmak”, bu hafta sonu tüm raflarda. Ben okudum, bayıldım ve Şükrü Dudu’nun karşısına oturdum. Sordum da sordum. Bu pazar günü okuyun derim.

        Çalışmanın ve işini sevmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görün. Hele ki günümüzde herkesin işinden, hayatından nefret ettiğine tanık olurken bana ilaç gibi geldi kitap.

        **************

        ŞEHRE DÖNÜŞ

        ŞEHİR insanı şehre hızlı bir dönüş yaptı. O davet senin bu davet benim koşuşturmaya başladı. Zorlu Center’da Moda Haftası hızla sürerken önceki gün de Contemporary start aldı. Detaylar bir sonraki gün köşede olacak. Tabii kapılar açılmadan önce biz altını üstüne getirdik. Aklı hâlâ Mikonos’ta kalanlar içinse bu akşam Nişantaşı Must’ta, DJ Vassili olacak. “Yaz bitmedi, bitmesin” diyenlere, inatla.

        Diğer Yazılar