Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UZUN süredir kulağıma gelen bir aşk vardı. “Tam da eylül, aşk havası, tam da kalpler pır pır atıyor” derken tescillendi Hakan Sabancı ve Eliz Sakuçoğlu’nun aşkı. İkili bir arkadaş grubunda tanıştılar ve uzun süredir de birlikteler.

        Önceki gün de Sibel Can’ın oğlu Engin Can Ural’la birlikte İstanbul gecelerindeydiler. Gizlenmiyorlar, saklanmıyorlar. Hatta Eliz tam Hakan Sabancı’yla birlikte olduğu anlarda “Bazen... Hiç ummadığın anda...” diye Instagram hikâyesinde soldaki fotoğrafı paylaşarak aşkın bir anda kapısını çaldığını ilan etmiş oldu.

        İkili şu ara pek mutlu. Ben ikisini pek yakıştırdım. Hakan Sabancı’nın son yıllarda anıldığı hanımları düşününce Eliz tam olmuş, mis olmuş, harika olmuş, tam kıvamında olmuş. Yakında el ele görürüz, benden söylemesi.

        ************

        6 milyon takipçi nedir?

        ÖNCEKİ gün Hande Erçel’in dansına yine ve istemeyerek denk geldim. İzlemek istemesiniz de illa ki “Allah aşkına şunu izlesene” diye birisi burnunuza dayıyor çünkü herkesin en çok konuşup dalga geçtiği konu bu.

        İşte yine izlerken Alaçatı’da bir arkadaşım yanıma gelip “Esin şu an bu mekânda bir kız var. Ben kendisini ilk kez görüyorum. Ama meğer çok ünlüymüş. Sonra Instagram hesabına baktım, 6 milyon takipçisi var. Allah aşkına 6 milyon çok ciddi bir rakam. Kimdir kendisi?” dedi.

        Ben de “Kimden bahsediyorsun? Göster” dedim ve bana Hande Erçel’i gösterdi. Daha sonra “Evet, çok güzel, dikkat çeken dizilerde oynadı. Hepsi de iş yaptı. Çok normal bu kadar takipçisi olması” dedim. Ki ben de Hande Erçel’i beğenirim.

        Ancak keşke böyle bir dansla çıkmasaydı. Ya da iyi bir koreografi yapılsaydı. Aslında kötü dans etmiyor ama koreografi o kadar kötü ki izlerken ister istemez kaşlarınızı çatmak zorunda kalıyorsunuz ki dans böyle bir şey değil zaten. Keşke Hande’nin vücut tipine uygun bir kıyafet seçilseydi, keşke daha yumuşak figürler tercih edilseydi.

        Bunlar bir bütün. Hepsi iyi bir ekip ve yönlendirmeyle alakalı. Ekip sizi kötü yönlendirirse ortaya böyle milletin dalga geçtiği bir dans çıkar, fatura da ünlüye yani Hande Erçel’e kesilir. Ki eminim verilenin en iyisini yapmak için günlerce çalışmış, belli.

        ************

        Geç gelmiş bir karar

        MARKETLERDE naylon poşetler 1 Ocak 2018 itibarıyla parayla satılacak. Çevreye az da olsa değer verildiğini gösteren, geç kalınmış bir karar. Olsun, zararın neresinden dönsen kârdır da bizim insanımız bunu nasıl anlayacak bilemiyorum.

        ************

        Sağlıksız diyet yapanlara İrem örnek olsun

        İREM Derici bir enfeksiyon kapmış ve yoğun bakımda iyileşmeye çalışıyormuş. Önceki gün menajeri Özgür Aras da “Yoğun bakımda. Biz yanında değiliz” dedi. Kendi kabul etmese de yoğun ve sıkı bir diyet yaptı. Sadece bira ve çorba içiyordu. Başka bir şey yemiyor, içmiyordu. Ve zayıfladı. O dönem “Yapma etme, sonrasında ciddi bir sorun çıkacak” dedim. Bana “Yok ben katır gibiyim, bir şey olmaz” dedi.

        Oluyor işte. Vücudunun dengesini bozunca oluyor. Daha güçsüz ve kuvvetsiz oluyorsun. Ve en küçük bir enfeksiyon gelip seni işin içinden çıkılmaz bir duruma sürüklüyor. Diyet yapanlara İrem’in sağlık durumu örnek olsun. Günlerdir konserlere çıkamıyor, yoğun bakımda yatıyor. Ve normal, rutin hayatına sekte vurdu bu durum.

        Diğer Yazılar