Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün her zaman en bomba haberleri patlatan; en güzel, en doğru, seviyeli haberleriyle kendinden söz ettiren HT Magazin, yine yılın en çok konuşulan haberine imza attı. Ve müzmin bekâr Özcan Deniz’in baba olacağını duyurdu.

        Doğru bir ekiple yol aldığınız zaman içiniz her daim rahat oluyor. Çünkü HT Magazin’de bu mesleğe yıllarını vermiş, sevgiyle sahiplenmiş bir ekip var. Bu sene de en çok okunan haberlere imza attılar.

        Onun dışında bu sene çok enteresan geçiyor. Özellikle 90’lı yılların ünlüleri için inanılmaz bir sene. Özcan Deniz’in baba olması da onlardan biri. Şimdi sıra Beyazıt Öztürk’te. Bir tek o kaldı.

        **************

        ESKİ GÜZELLİK YARIŞMALARI TARİH OLDU

        MUHABİRLİK dönemlerimde her kanalın bir güzellik yarışması olurdu. Kamp dönemi dahil her yarışmanın neredeyse 24 saatini takip ederdik.

        Yarışma günü ve öncesinde herhangi bir saygısızlık, bir küfür, bir kavga hiç hatırlamıyorum. Ama şimdi maşallah Miss Turkey oluyor bitiyor, sonrasında haberimiz oluyor, hatta tüm rezillik sonrasında ortaya çıkıyor.

        Birinci seçilemeyen Gözde Baddal, “Allah hepinizin belasını versin! İlk 10’a bile giremedim” deyip 17 saatte tacı geri alınan Itır Esen’e “Tipsiz böcek” diye tweet atıyor. Gelsin meşhurluk, gelsin şöhret. Yani hesabın varsa tamam. Gözde kızımız birinci seçilse bu kadar söz ettiremezdi kendisinden. O kadar söyleyeyim.

        **************

        ‘İKİ KADIN BİR ADAM’DA AŞK ÇEKİLİR ARADAN

        BUNU yıllardır bıkmadan usanmadan yazıyorum. Kadının kadına ettiğini, bir erkek erkeğe asla yapmıyor. Osmanlı’da da böyleydi şu anda da böyle, eminim yarın da böyle olacak. Şimdilerde dolaşan “Kocama dokunma” sözü bir kadına yapılan en büyük ayıptır.

        Neden sürekli kadınlar zavallı, aldatılan, terk edilen konuma düşürülüyor. Adam zaten bir başka kadınla birlikte olarak ya da yaptığı çapkınlığı dile dökerek o evden, o kadından gitmeyi kafasına koymuş oluyor.

        Burada savaş veren, birbirine giren, rezil olan hep kadın oluyor. Ve Yıldız Tilbe’nin şarkısında dediği gibi, iki kadın bir adam olduğu zaman aşk çekiliyor aradan. Yani aşk meşk hak getire.

        **************

        ‘KOCAMA DOKUNMA’ DİYEN KADINA 5 SORU

        - SEN başka bir kadına dokunan kocaya sonra nasıl dokunacaksın.

        - Senin yakın arkadaşına bakan koca, daha sonra başka bir arkadaşına bakmaz mı?

        - Bir kez aldatan koca, bir kez daha aldatmaz mı?

        - Kocanı bir başka kadın mı baştan çıkarıyordur, kocan baştan çıkmaya hazır mıdır?

        - Aldatıp başka bir kadınla yaşayıp eve dönmüş kocayla her şey eskisi gibi devam eder mi?

        **************

        ‘HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSA’ DERKEN

        ÖNCEKİ gün Yeşim Salkım’ın televizyon programlarına bağlanıp yaptığı konuşmaları izliyorum. Yeşim Salkım, “Herkes kendi işini yapsa. Ben yıllardır şarkı söylüyorum, şarkıcılık yapıyorum” derken karşısında şarkıcı Nihat Doğan oturuyor.

        Her zaman magazine malzeme olan Nihat Doğan, magazin yorumluyor ve Yeşim Salkım da yıllardır ara ara ortaya çıkan en önemli magazin konusunu bir şarkıcıya anlatıyor. Magazin programında. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Çık bakalım işin içinden çıkabilirsen. Tuhaflar ülkesi Türkiye.

        **************

        SİZ HİÇ...

        JULIA Roberts, Madonna, Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Bruce Willis, Meg Ryan, Beyonce gibi dünyaca ünlü starları, bir magazin, bir evlilik, bir cinayet, bir eğlence programı sunarken gördünüz mü? Ya da görüyor musunuz?

        Yani ne bileyim bazen aklıma gelmiyor değil. Herkesin her işi yapması olmuyor. Olunca da böyle oluyor işte. Sapla saman birbirine karışıyor. Son zamanlarda iyice karıştığı gibi. Ne diyorum ben ya, burası Türkiye, pardon. Magazin gündemi iyice kafamı karıştırdı görüyor musunuz? Neyse iyi pazarlar.

        Diğer Yazılar