Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERYA Uluğ, Edis, Cem Belevi, Simge Sağın, Buray, Mahmut Orhon, İlyas Yalçın, Ece Seçkin... Hepsi bir arada. Yani yeni nesil popçularımız. Enerjileri, algıları inanılmaz yüksek.

        Hepsinin şarkıları tutmuş, dillerde ama birbirlerinin gözünü oymuyorlar. İyi arkadaşlar. Ne zaman bu isimlerle bir araya gelsem içim yeşeriyor, güzelleşiyor. Neden mi? Çünkü abileri, ablaları gibi hemen birbirlerinin arkasından dedikodu yapmıyor hatta “Bakkal müziği yapıyorlar” tartışmalarına girmiyorlar.

        Sadece müzik yapıyorlar, müziklerinden bahsediyorlar. Hayatlarını paylaşıyorlar. Ya da film, tatil, yeni yerler, moda konuşuyorlar. Kimsenin gözünü oyma, daha bir yükseğe çıkma derdinde değiller. Sadece başarılı olmak, daha iyi olmak için çalışıyorlar.

        En sevdiğim insan modeli. Ama maalesef Türk insanı biraz kavga sever, hakaret sever, atışma sever, ‘son dakika’ sever. Fakat bu yeni nesil onu hiç sevmiyor biliyor musunuz?

        Yani bu isimlerden örnek vererek söylüyorum yeni nesil asla ‘son dakika’cı, ‘az sonra’cı, ‘flaş, flaş, flaş’çı değil. Bu yeni nesil sadece işini yapma, huzurlu, güzel ve kaliteli hayat yaşama derdinde. Başarılı olurken eğlenme derdinde. Ki bence inşallah en yakın zamanda ülkenin geneline bu huzur sirayet eder.

        ************

        ‘Kavga etmek istemiyoruz’

        ÇOĞU zaman yeni nesil popçularımızla bir araya geliyoruz. Bana sorular soruyorlar. Ben klasik şöhretin bedeli şifrelerinden bahsedip “Onları da ihmal etmemeniz gerekiyor” dedikçe, onlar da “Biz böyle bir şey yapmak istemiyoruz” diyorlar. Ki yapmasınlar bence de. Şarkıları iyi oldukça her zaman var olacaklardır. Daha da başarılı olacaklardır.

        ************

        Gerçek ve samimi

        GEÇEN gün bir arkadaşım “Bu sene ilk kez yurtdışına tatile gittim. Sadeliği özlemişim” dedi. Ne tuhaf bir kelime. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ‘sadelik’ bizim son yıllarda kaybettiğimiz en önemli özelliğimiz. İşte ben de bir yerlerden sarılınca bırakmamaya çalışıyorum. Mesela Ahmet Kural ve Sıla’nın fotoğrafına da böyle sarıldım, sade ve gerçek olduğu için. Ahmet Kural’ın paylaştığı, 533 binin üzerinde beğeni alan fotoğrafa bakmaya doyamadım. Gerçek, samimi, sade, olduğu gibi. Öyle çok hissettiriyor ki fotoğraf kendini, bayıldım. Tıpkı yeni nesil popçularımızın içten, samimi paylaşımı gibi.

        ************

        Peruk takıyorlar

        MALUMUNUZ son yıllarda ülkemiz çim adam gibi dolaşan Arap turistlerden geçilmiyor. Ama bunu yapan Türk erkekleri de yok değil. Onlar da çözümü o dönemde kabul edilmese bile peruk takmakta bulmuşlar.

        Benim peruk takan bir erkek arkadaşım var. Hemcinslerinin bile kendisiyle dalga geçtiğini söylüyor. Saç ciddi psikolojik sorun ve biz her konuyla dalga geçtiğimiz gibi bu mevzuyla da dalga geçebiliyoruz ya bravo bize!

        Geçen öğlen, doktor Demet Aşkın’la konuştum, ona da özellikle bu soruyu sordum. Çünkü kendisinin çok fazla erkek hastası var. İlla çim adam gibi olmaya gerek yokmuş. Çünkü artık ciddi tedaviler yapılıyormuş bu konuda. Özellikle bebek kordonu benim çok dikkatimi çekti. Çünkü bebek kordonundan üretilen kök hücre uygulanıyormuş. Bunalıma girmektense bu da bir yöntem olabilir tabii.

        Diğer Yazılar