Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAZ bitti derken, İstanbul’da eğlence sezonu da kışa hazırlanıyor. Özellikle bu hafta itibarıyla yoğun bir şekilde start alıyor.

        İstanbul gecelerinin bu sene diğer dönemlerden tek farkı canlı müziğe doyacak olması. Birçok mekânda her gece canlı müzik olacak. Ünlü sanatçılar sahneye çıkacak.

        Bu, bana bir dönemin İstanbul’unu hatırlattı. Etiler, Tarabya, Ataköy, Bağdat Caddesi’nde birçok mekânda ünlü isimler sahneye çıkardı, sabahlara kadar şarkılar devam ederdi. İşte bu sezon da yeni mekânlarda canlı performanslar sergilenecek.

        Hadi gelin şöyle hızlandırılmış bir gece hayatı turu atalım.

        ************

        Eğlence bu kapağın altında

        NİŞANTAŞI’NDA açıldığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken ve ilk günden bu yana popüler olan Topağacı’ndaki Grey’e kardeş mekân geliyor. Grey’in içinden bir başka mekâna geçmeyecek, ineceksiniz. Evet yanlış okumadınız, yanlış anlamadınız.

        Belli bir saatten sonra bir masanın altından kapak kalkacak ve birkaç merdiven sonra yepyeni bir mekâna giriş yapacaksınız. O mekânda da haftanın 7 gecesi canlı müzik olacak. Zeynep Bastık, Aybuke Albere, Güntaç Ödmeri, Baran Bayraktar gibi isimler sahneye çıkacak. Haftanın 7 günü bitmeyen bir müzik ziyafeti yaşanacak. Zeynep Bastık perşembe ve pazar günleri sahnede olacak, meraklısına. Adı da Carbon olacak.

        ************

        Zorlu’nun güzelleri

        GEÇEN sene de birçok ünlü isim sahneye çıktı Zorlu Center’daki Zanzibar’da. Bu sezon da Ayşegül Aldinç’li geceler devam edecek. Önceki gece İpek Acar sahneye çıktı. Duyduğuma göre İpek Açar ve Ayşegül Aldinç’le bu sezon devam edecekler.

        ************

        7 gece canlı canlı

        ESKİ Flamingo’nun yerine 6 Ekim’de People İstanbul açılıyor. Haftanın 7 gecesi canlı müzik olacak. Salı-cuma gecesi Barbaros, çarşamba gecesi Nükhet Duru, perşembe gecesi Cenk Eren, pazartesi Mehmet Erdem, Selen Selvi kesinleşen isimler. Kadro sağlam, sezona hızlı giriş yapmaya kararlılar.

        ************

        Onun dışında neler mi oluyor?

        - GÜNAY geceleri, bu gece Ebru Gündeş’le start alıyor. Duyduğuma göre bu sene Ebru Gündeş’in cuma-cumartesi olarak devam ettiği haftalar olacakmış. Günay Restaurant en güvendiği isim Ebru Gündeş’le programları yoğunlaştırmış.

        - Geçen sene açılan Cihangir Hazine’de de haftanın 7 gecesi tam gaz canlı müziğe devam. Dönüşümlü olarak Özay Bakır, Boygar ve Yol Project çıkmaya devam edecek.

        - Deha da Nişantaşı’nda kendi mekânı Dutluk’ta sahneye çıkıp canlı müzik yapmaya devam ediyor. Bu hafta da start veriyor.

        - Etiler Sahne, bu sene de vazgeçilmez isimleriyle devam ediyor. Yine Demet Akalın, Fatih Ürek ve Hakan Altun gibi isimler Sahne’de olacak.

        Diğer Yazılar