Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TAM şöyle unutuyor gibi oluyoruz, tam başka olaylar oluyor yine bir yerlerden çıkıyor Hande Bermek ve Murat Başoğlu mevzuu.

        - Diyor ki Hande Bermek “Ben olayı sevgiyle kucakladım, siz de kucaklayın.”

        - ”Bizi rahat bırakın” diyor kısacası. “Deşmeyin” diyor.

        - “Biz hazmettik, siz de hazmedin” diyor.

        Diyor da diyor. Konuşuldukça daha da tuhaflaşıyoruz, daha da hazmedemiyoruz. Çıkamıyoruz mevzudan. Daha da kötüleşiyor. Çirkinleşiyor. Bence konuşmayın.

        ************

        Kartallı tasarımlar

        UZUN süredir Arzu Sabancı’nın tasarımlarıyla pek haşır neşiriz. Kendisi de bu işi pek sevdi. Türkiye’ye getirdiği Pinko markası için özel tasarladığı ürünler, Milano’da geçen hafta görücüye çıktı. Yakında New York’ta da olacakmış.

        Tasarımlarda kartal motifleri dikkatinizi çekti mi? Belli ki Arzu Sabancı sıkı Beşiktaşlı 3 oğlu ve eşiyle gittiği maçlardan çok etkilenmiş. Bu hafta da görücüye Koton için yaptığı tasarımlar çıkıyor Arzu Sabancı’nın. Kendisi sosyal medya hesabından da biraz tanıttı.

        ************

        Dünya çirkini ol, yine de fark etmez

        GEÇEN sene Audi-Bentley, Lamborghini marka Genel Müdürü Gino Bottaro ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Belen’le lüksün sınırlarını, el emeği arabaları konuşurken konu dönüp dolaşıp Lamborghini’ye gelmişti. Ve o zaman Gino Bey’den Lamborghini kullanma sözü aldım.

        Bu hafta o söz gerçekleşti, 2 gün boyunca “Al kullan” dediler. Hem de Bologna-Como arası. Como’da George Clooney’yle karşılaşırız filan. 660 bin Euro’luk bir teklife kim “Hayır” diyebilir? 80 yıl, gece-gündüz hiç uyumadan çalışsam kazanacağım parayla alamayacağım güzellikle 2 gün geçirmek. Tabii sonrasında memlekete gelince bir değil birkaç kez silkelendim filan. Neden mi?

        - Arabanın kendisi o kadar şöhretli ki ilk etapta içindekiyle kimse ilgilenmiyor. İkinci aşamada “İçinde kim var?” tadında ilgi başlıyor.

        - İstersen dünya çirkini ol, bu arabanın içinde dünya güzeli veya yakışıklısı muamelesi görüyorsun.

        - Gaza basarken midende yukarıya doğru yükselme gerçekleşiyor. Sonra o yükselme öyle hızlı iniyor ki her an lunaparkta seni bam diye yere indiren oyun aletlerinde gibisin.

        ************

        El emeği göz nuru

        BİR araba için “El yapımı” dendiğinde “Hadi canım, illa ki robotlar araya giriyordur. İmkânsız” diyordum. Ta ki Lamborghini’nin Bologna’daki fabrikasını görene kadar. Fabrika değil hastane maşallah. Bir gram koku, motor yağı yok. Nasıl bir çalışma. İçeriye girerken telefonlarımızı aldıkları için içeriden asla görüntü alamadım. Ama herkesin o fabrikayı görmesini çok isterdim. Gerçekten dövmeli ve kaslı vücutlarıyla vida sıkıştıranlar bile birbirinden karizmatikti. Hepsinin “Bu fabrikada çalışıyorum ama bir gün bu araba benim olacak” tadında hayaller kurdukları da kesin, o ayrı. Unutmadan, benim en sık kullandığım mavi renk araba 660 bin Euro’cuk. Eğer bu rengi istiyorsanız 30 bin Euro’cuk daha ekstra üstüne koymanız gerekiyormuş. Artık hesabı siz yapıverin.

        ************

        O kadar çok Çınar var ki

        CANER Erkin ve Asena Atalay’ın mahkemesi sırasında hâkim “Çınar’ı bu iki tarafın elinden kurtarmak lazım” demiş. Çınar ve Çınar’ları gerçekten bu insanların elinden kurtarmak lazım. İnsanlar evleniyor, boşanıyor, dertleri çocuklar çekiyor. Örnekleri o kadar çok ki. Yazıktır, günahtır. Yapmayın, etmeyin.

        Diğer Yazılar