Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP’E gittiğimde âşık olmuştum. Oralardan kopamadım ve haliyle Gaziantepli çok eşim dostum, ahbabım oldu. Onların en başında da Özmen ve Develi aileleri geliyor.

        Gaziantep’in ileri gelen bu 2 ailesine ikizler geldi. İpek ve Ali Develi’nin ikizleri, dünyaya gelmek için biraz acele ettiler. 2 baba Arif ve Erhan’ın isimlerini alan ikizler gayet sağlıklı. Sadece biraz kilo almaları gerekiyor. Amerikan Hastanesi’nde ikizler için özel bir oda kuruldu. Gaziantepli torunlar olunca 24 saat yeme-içme hazır, Gaziantep’in lezzetleri var. Diyet yapıyorsanız hasta ziyaretinde zorlanabilirsiniz.

        Amca Nuri Develi Beşiktaşlı olunca baskın çıkıp odalarına ilk iş Beşiktaş formaları yerleştirdi, bir de üstüne üstlük “Bugün maç var, uğurlarıyla erken geldi ikizler” dese de, dayı Oğuz Özmen Fenerbahçeli. Ben ailede bu çekişmeli olayları çok severim. Benim için de ailede uğraşıldığını hep anlatırlar. Bakalım ikizler hangi takımı tutacak?

        *************

        NE GEREK VAR DENİZ?

        ÖNCEKİ gün HT Magazin’de Deniz Seki’nin mide ameliyatı olacağına dair özel bir haber vardı. Deniz, Seki Taksim Acıbadem Hastanesi’nden çıkarken “Kontrollerim yapıldı. Ona göre karar vereceğiz” demiş.

        Allah aşkına Deniz, sen o kadar kilolu değilsin ki. 75 kilodaki insanlar mide ameliyatı oluyor ve hayatlarını kaybediyor. Sıkı bir diyet ve spor tamam. Zaten kilo verirsin. 140 kilo ve üstü olsan tamam anlaşılır da... Nedir yani, Allah aşkına yapmayın şu ameliyatları.

        *************

        HERKESTE AMELİYAT MERAKI

        GEÇEN gün gencecik bir kız “Bir kere mide ameliyatı oldum, bir kez daha kilo alırsam hiç korkmam, yine olurum” diye ballandıra ballandıra anlatıyordu. Ben “Nasıl yani? Ameliyat oldun mu?” diye tepki verince “Ne gerek var canım bu kadar tepkiye? Oldum” yanıtını verdi. Daha gencecik, 22 yaşında. Erken yaşta daha çabuk kilo verilir oysa ki. Biraz diyet yapsa, spor yapsa, hareketli olsa tamam. Ama yok, üşeniyormuş.

        Mide ameliyatı daha kolayına geliyor insanların. Tamam ihtiyacı olan kişi yaptırsın ama “Ameliyat olurum” diyerek göz göre göre yemek yenmesi de bana saçma geliyor.

        *************

        3 BİN KİŞİLİK GECE KULÜBÜ

        YAKINDA Ayazağa’da Hypnos Hall isminde, 3 bin kişilik bir gece kulübü açılacak. Dünyaca ünlü DJ’lerin zaman zaman çalacağı Hypnos, çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri açık olacak.

        Peki karşılığını alacak mı? Ülkemizde insanlar şu ara canlı müzik ve Türkçe müzik peşinde.

        O yüzden de ilk zamanlar biraz mesafeli olabilir ama zamanla eğlencenin içine gireceklerdir. Ben de merakla bekliyorum.

        *************

        KAHVALTIDA CAZ

        NİŞANTAŞI’NIN Must’ında pazar günleri kahvaltı eşliğinde caz keyfi var.

        Geçen pazar gittim. Kahvaltıyı filan unuttum ve müziğe kaptırdım kendimi. Gerçekten müzik ruhun gıdasıymış.

        Yeni uyanmış gazetelerini okurken pazar keyfi yapıyorsan. Geç saatlere kadar sürüyor. Aklınızda olsun.

        *************

        CARBON AÇILDI

        NİŞANTAŞI Grey’in hemen altına yepyeni bir mekân açıldı, adı Carbon. Geçen hafta kapılarını sessiz sedasız açtı. Tıklım tıklım. Dışarıdan aramayın bu mekânı. Bir tabela, bir işaret yok. Mekân içinden bir başka mekâna geçmek var. Hepsi bu.

        *************

        LİMON GELİYOR

        ALAÇATI’DA bu sezon açılıp dikkatleri üzerine çeken Limon, Nişantaşı’na konuşlanmaya hazırlanıyor. Vitrin’in ortaklarının bir çalışması olan yemek üstü eğlence yani Limon, bu gidişle Türkiye’nin çeşitli yerlerinde olacak gibi.

        Diğer Yazılar