Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNÜMÜZDEKİ şöhret ve sosyal medya ağı o kadar hızlı ki yetişmek imkânsız. Her gün biri şöhret oluyor. Binler onu takip ediyor, arkasından gidiyor. Kerimcan Durmaz’ı da öyle keşfetmiş, sürekli yazıyordum. Ne yaptığını anlatmaya çalışıyordum. Hatta birçok gazeteci arkadaşım “Ne yazıyorsun ne yaptığı belli olmayan birini?” diye kızıp söyleniyordu bana. Ama bizim işimiz kitlelerin takip ettiği yönü bulup çıkarmak, keşfetmek, duyurmak.

        OCAKTA ŞOVU VAR

        Yarın başka Kerimcanlar çıkar, onları takip ederim, onları yazarım. “Ben bilmem kimim, ne yazacağım onu” demem. Diyemem. Sonuç olarak babanızın gazetesinde yazar çalışırsınız, o zaman yazmazsınız. O ayrı.

        Neyse diyenler pek fazla. Ama artık o dönemler de geçti, bitti, haberiniz ola. Bakınız milletin “Ne yazıyorsun?” dediği adam Kerimcan Durmaz’ın ilk çıktığında aylık kazancı 200 bin TL’ydi. Şimdi 500 bin TL’lere çıkardı kazancını. Siz bunları konuşurken, o ocak ayında Bostancı Gösteri Merkezi’nde şov yapacak.

        Kerimcan ne şarkı söylüyor ne de tiyatro yapıyor. Sadece DJ kabinine geçiyor, dans ediyor, elinde mikrofon şarkılara playback yapıyor. Şu dönem gençlik böyle insanların peşinde. Yapacak bir şey yok. Yeni dönem gelene kadar sevsen de sevmesen de bu.

        YENİ ŞÖHRETLER GELİYOR

        KERİMCAN Durmaz gibi olmasalar bile yeni şöhretler var, takip ediyorum. Yakında onların da adını sık sık duyarız. Kerimcan’ın farkı ışığının olması. Enerji ve ışık meselesi şöhret ve ün. Bir de güzel sesi olsaydı şimdiye kadar çoktan inletirdi ortalığı ama o da başka bir yetenek.

        Kerimcan ders almasına rağmen o işi bir türlü halledemedi. Şimdiye kadar bir single çıkarsaydı daha başka sağlamlaştırırdı kariyerini. Bu sistem de bir yere kadar sonuçta.

        *************

        GÜVENMENİN ÖNEMİ

        EVET ben bunu sık sık dile getirenlerdenim ama doğru. Kadın kadının dostu olmaz. Çok zordur. Buldun mu yapışacaksın zaten. Kaçırmayacaksın.

        Altunizade Acıbadem Hastanesi VIP Koordinatörü Mansure Özbek de o kaçırılmayacak kadınlardan. Benim de çok eski dostum. Kadın dünyaya yardım için gelmiş. Tanısın tanımasın koşuyor, kovalıyor, takip ediyor, peşini bırakmıyor. Bir derdin olduğunu keşfetsin yakana yapışıyor. Günümüzde çok zor böyle kadınları bulmak.

        Deniz Seki’yle de geçen gün bunun muhabbetini yapmıştık. Dost, insan, güvenmek kavramlarının tarihe karıştığı şu günlerde en önemli duygu bu. Günümüzde güvendiğiniz birini buluyorsanız bırakmayın derim.

        Bu arada hastane ve doktordan son noktaya kadar kaçan ben bir kez daha gördüm ki bizim ülkemizin doktorları da hastaneleri de dünyaya bin basar.

        *************

        NEREDE, NEREDE?

        SON zamanlarda herkes birbirine bir hamburgercinin nerede olduğunu soruyor. Herkes ne zaman gitse bir ünlüyle karşılaştığını anlatıyor. Adı sanı çok duyulmuş bir yer değil ama fısıltı gazetesi daracık sokaktaki hamburgeciyi patlattı.

        Ben de iz sürer gibi buldum ara sokaktaki Akali’yi. Biraz sıra bekledikten sonra oturduk. Tabii standart olanından istedim. 19 TL. İstekleriniz çoğaldıkça fiyatı da artıyor. Hakan Sabancı ve arkadaşları da oradaydı. O da fısıltı gazetesinden duyup gelmiş.

        Peki güzel miydi? Birlikte gittiğim arkadaşım beğenmedi ama ben çok beğendim. Sahiplerine sordum daha önce kahvaltıcıymışlar. 2 sene sonra hamburgeci olmaya karar verip ünlü olmuşlar. Şimdi özellikle pazar günleri en popüler yer.

        Diğer Yazılar