Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - TENİSTEN anlar mıyım? Tabii ki anlamam, hiç oynamadım.

        - Tenis bilgim ne kadardır? Herkesten biraz daha az bile olabilir.

        - Tenise olan merakım nereden çıktı? Çocukluğumda babamın eve getirdiği tenis raketleriyle sınırlıydı. Sonra mesleğe başlayınca Hülya Avşar’ın maçlarını takip ederdik haliyle. Ancak Bülent Serttaş gibi olmasa da ben de herkes gibi Maria Sharapova hayranıyım. Kadın sporcu değil pop star mübarek.

        Kendisini dünya gözüyle görmesem olmazdı. TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğiyle ülkemize gelip Çağla Büyükakçay’la karşılaşınca uçarak gittim.

        Tenis maçını benim olduğum bölümde en beğendiğim çift Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ve Galatasaray kalecisi Muslera ile izledim. Az ötemde Hülya Avşar, Demet Sabancı, Bülent Serttaş ve Burcu Esmersoy vardı. Peki gittim, gördüm de başım göğe mi erdi? Vallahi erdi. Öncelikle salonun doluluğundan gurur duydum. Çoluk çocuk tenis maçı başladığındaki o saygı karşısında heyecanlandım, umutlandım. Ve tabii ki:

        - Sharapova karşısında azimle yarışan Çağla’yı ayakta alkışladım.

        - Tenis çok karizmatik, çok güzel, çok seksi bir spor, bir kez daha karar verdim.

        - Çağla Büyükakçay’ın maçı 2-0 kaybettiğine bakmayın. Gerçekten çok iyi mücadele etti ve çok iyi oynadı. Ekranda izlemekten canlı canlı izlemek çok başka.

        - Ayrıca Çağla çok karizmatik oynuyor. Hiç zorlanmadan uzun kollarıyla raketi sallayan Sharapova’yı ciddi yordu.

        - Tenis maçı için kesinlikle uzun saçlı olmak en güzeli. O saçlar hoplarken, zıplarken bir hareket ediyor ki tamamdır.

        *************

        BIKMADAN GÜLÜCÜK DAĞITMAK

        PAZAR günü Sinan Erdem’de, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in tavırlarını direkt aktarıyorum:

        - Etrafa bıkmadan gülücük dağıttılar.

        - Bıkmadan usanmadan fotoğraf çektirdiler.

        - Serenay sanki ilk kez o güzel övgüleri duyuyormuş gibi öyle içten, mahcup, utanmış teşekkür ediyordu ki “Bravo” dedirtti.

        - Kerem Bürsin kendisine değil de Serenay’a gelen hayranlar karşısında oldukça olgun ve saygılı bekledi.

        *************

        PAZARTESİ KIRMIZI HALI

        EFENDİM ödül törenlerinin vazgeçilmezi kırmızı halıyı önceki gün ben sundum. Nerenin mi? Ayaklıgazete. com’un. Kırmızı halının olmazsa olmazı siyah ağırlıktaydı. Gelen hanımların hepsine “Ne kadar sürede hazırlandınız” diye sordum, hepsi “Yarım saatte” dedi.

        E tabii İstanbul’un trafiği, koşuşturması derken artık kadınlar o kadar hızlandı ki 5 dakikada hazırlanıp dışarıya çıkanlar var. Vallahi süperiz hanımlar.

        *************

        ÖDÜL TÖRENLERİNDEN HEMEN KAÇMAK

        UFUK Özcan’ın yönetiminde Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenen ayaklıgazete.com ödül töreni gerçekten çok şık ve güzeldi. Gecenin başlangıcını Berkay muhteşem bir şovla yaptı. Ödül törenini Deniz Akkaya ve Cenk Eren sundu.

        KALIP ARKADAŞINI ALKIŞLASAN

        Ödüller sonrası Berkay tekrar sahneye çıkacaktı ve harika bir şov yaptı. Ancak bizim ünlülerimizin “Ödülü alayım kaçayım” hastalığı var ki bu kural yine değişmedi. Hiç değişmeyecek. Önceki gün de yaşandı. İnanın onlar ödülü alıp giderken ben utanıyorum. Az biraz daha otursaydınız, yazıktır, günahtır, o kadar emek var. Hem ödül alan arkadaşını alkışlasan sen de ömür boyu alkışlanırsın. Tamam bir hastalığın varsa anlarım ama 10 dakika yahu. 10 dakika bir başka arkadaşını alkışlamak çok mu zor?

        Diğer Yazılar