Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OH be şükür. Sonunda birileri eğlenmekten bahsetti. Son yıllarda ekranda o kadar kavga, hırgür oluyor ki tırlatmaya az kalmıştı. Bir kıyafetin üzerinde iki saat konuşuluyor, herkes cinayet çözüyor, siyasetten hiç bahsetmiyorum bile. Yani toplumca sinirli, gergin olmuştuk.

        Şükür imdada Seda Sayan yetişti. İlk adımı attı, kendisini ayakta alkışlıyorum. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın yeni formatı yılbaşı itibarıyla Show TV ekranlarında olacakmış. Yeni reklamlarda Seda Sayan, “Eğlenmeye hazır mısınız?” diyor ya, inanın içim pır pır oluyor.

        “Şükür” dedim. Çok uzun süredir “İnsanlar bıktı” diye yazıp çiziyorum. Hatta, insanlar “Bir dönem magazinden sıkılmıştık. Ama şimdi özler olduk. Artık eski günler geri gelsin ekranlara. Eskiden haberlerin yarısından çoğu magazin olurdu. Aslında ne güzelmiş” diye dert yanıyor diyordum.

        Gerçekten dert yanıyorlar. Ne kadar çok eğlence-magazin olursa o kadar keyif olur. Biraz rahatlama olur. İnsanlar gerginlikten kadına, kıza, kediye, köpeğe saldırır oldu. Trafikte millet birbirini boğacak.

        **************

        ‘BEN HER ZAMAN ÖNCÜYÜM’

        SEDA Sayan ile önceki gün harika bir masada buluştuk HT Masa ekibi olarak. 31 Aralık Pazar günü Seda Sayan’dan hiç duymadığınız güzel ve çok önemli açıklamalar okuyacaksınız. Ve tabii bir seneyi de masaya yatırdık. Yeni formatını konuştuk.

        Seda Sayan’a, “Seda Hanım sizden sonra başlar diğer kanallar da belki. Cinayetleri bir kenara bırakıp biraz eğlence programlarına yönelirler. Belki toplum olarak iyi gelir bize” dedim. Bana, “Esin, ben her zaman öncüyüm. İnan hepsi peşimden gelecekler. İnsanlar benim eğlendirmemi istiyor. Böyle programlar istemiyorlar artık” yanıtını verdi.

        Çok doğru. Malumunuz sosyal medyada bir kötülük, bir canavarlık durumu var. Unutmayın, insanlar kavgadan bıktı. Ve bunun da sinyalleri çok uzun süredir veriliyor. Bunu görebilen ve önceden adım atan yaşadı. Diyeyim size.

        **************

        ADAMSIN VARTOLU

        O nasıl bir fragman. Vallahi pazartesi akşamını iple çekiyorum. “Çukur”un yeni fragmanını izlediğimde tüylerim diken diken oldu. Vartolu yani Erkan Kolçak Köstendil oynamıyor, yaşıyor adeta. Fragmanı defalarca izledim. Helal olsun. Bu arada Seda Sayan da “Kendi kanalımda olduğu için söylemiyorum ama Çukur’un fanıyım. Kopamıyorum diziden. Nasıl güzel bir dizi” dedi. Unutmadan bunu da ekleyeyim.

        **********

        İKİ SEVİNDİRİCİ HABER

        BİRİNCİSİ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın, insanlık adına utanç verici görüntülere sebep olan Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’yi görevinden uzaklaştırdığı ve hakkında soruşturma başlattığı haberiydi.

        İkincisi de uzun süredir hepimizi sinir eden Kıvılcım Ural mevzusu. Konu kapanıyor, herkes mutlu mesut hayatına dönüyor, hanım kızımız başlıyor, yok “16 yaşında birlikte oldum”, yok “Çocukları ben daha çok düşünüyorum” demeye.

        Bir dur kardeşim, bir dur hanım kızım, bir dur. Seçkin Piriler sonunda mahkemeden Kıvılcım Ural hakkında 6 ay çocuklarına yaklaşmama, hakaret ve küçük düşürücü söz söylememe kararı aldırdı. Buna da şükür, ama Kıvılcım Ural 6 ay sonra daha da bilenirse artık bilemiyorum tabii.

        Diğer Yazılar