Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKİYE’ye pilatesi sevdirdi, öğretti, hatta ekranlarda da bir dönem pilates yapıyordu Ebru Şallı. Ama birkaç senedir yapmıyor, yapamıyor belki de. Malumuz RTÜK’ün bazı kuralları var. Sağlıklı şeyleri de erotik görebiliyorlar zaman zaman. Bilinmez... Kliplerde neyi nasıl erotik buldukları belli olmadığı için, haklı olarak Ebru da “Yeter” demiş olabilir.

        Ama önceki gün konuştum. Yakın zamanda bir televizyon programına başlıyormuş. Fakat konuşmamızın nedeni aslında 8 senedir Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’yle (TOFD) aldığı yoldu. Omurilik felçlisi çocuk, genç, yaşlı tüm üyelere pilates dersi veriyor.

        İki gün önce de harika bir dans gösterisi sundular birlikte. Ama 8 yıldır her hafta ücretsiz pilates dersi veriyor. Derslere geleceklerden de hiç ücret alınmıyormuş. Gözünü para bürümüş herkese örnek olsun. Ebru Şallı, “Bizim derslerimiz parayla değil sevgiyle” dedi.

        Ayrıca Omurilik Felçlileri için bir DVD çıkarmış Ebru. Ben bilmiyordum, yeni öğrendim. Zaten onu satmak amaçlı değil, dernek için yapmış ve sadece dernek üyelerine dağıtıyormuş. Bravo, güzel, kıymetli şeyler bunlar. Malum birçok kişinin, “Parasız adım atmam” dediği günlerden geçiyoruz. O yüzden daha da bir kıymetli.

        ***********

        DENİZ’Lİ GÜNLER BAŞLIYOR

        BU hafta itibarıyla her hafta salı günleri People’da sahneye çıkacakmış Deniz Seki. Ne çok sevindim. Çünkü cezasını çektikten sonra ciddi heyecanlıydı. Sevenleriyle buluştuğu her an heyecanı daha da belli oluyordu. Bence bu buluşmalar ona çok iyi gelecek. İşine dört elle sarılacak ve o yazdığı güzel şarkıları bir an önce müzikseverlere sunacak.

        ***********

        DİKKAT EDİYORUM DA...

        ALİŞAN, Eda Erol’dan ayrıldı. Şimdi yeni bir ilişkisi var. Ve gördüğüm kadarıyla da çok mutlular. Allah mesut bahtiyar etsin. Pek güzel. Fakat bakıyorum da masalarda hâlâ Alişan ve Eda Erol konuşuluyor. İyi de neden? Ve bunu da “Alişan’ın yakın arkadaşıyım” diyen insanlar yapıyorlar.

        Arkadaşı ya da değil, hiç fark etmez. Tuhaf olan da şu: Özellikle erkekler konuşmak istese de kadınların, “Hooopp durun yahu. Bir başka kadınla birlikte şu an adam. Hâlâ bitmiş, gitmiş bir kadını konuşarak hayatında yeni yer açtığı kadına ayıp oluyor. Biz şahsen bir kadın olarak buna müsaade edemeyiz” diye çıkışmaları, hatta ellerini masaya vurmaları gerekmiyor mu?

        İşte benim en çok da kafamın basmadığı bu sayın seyirciler.

        ***********

        KADINLAR, SESİNİZ DAHA ÇOK ÇIKSIN

        - BİR başka kadını korumak için.

        - Bir başka kadının hakkını savunmak için.

        - Bir başka kadının açığı çıkarılmaya çalışıldığı zaman.

        - Bir başka kadın haksızlığa uğradığı zaman sesini çıkar ki günün birinde başka bir kadın da seni koruyabilsin, sana sahip çıkabilsin. Unutma kadın, kadının kurdudur. Kadın kadının canıdır, kanıdır. Kadın kadından en iyi anlayandır. Sen açık ararsan bir başka kadın da senin açığını kollar. Yapma, yaptırma.

        Diğer Yazılar