Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIM adım Vartolu’ya doğru ilerliyoruz. Pazartesi günü hop oturdum hop kalktım. Ve Vartolu bizi yine darmaduman etti. Bu pazartesiyi de iple çekiyor hatta fragman bekliyorum.

        Tamam itiraf ediyorum ‘Çukur’ ilk başladığında sadece Vartolu ve İdris Baba yani Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal bağladı beni. O nasıl oyunculuktur? Oyunculuklarına şapka çıkarıyor bir de perende atıyorum.

        Ama izledikçe tüm oyunculara bayıldım. Aras Bulut İynemli’yi geçiyorum zaten söylemeye gerek yok ama bir de kategoriye Uğur Yıldıran, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu’nu misli misli alıyorum. Gerçekten iyiler. Farklı karakterlerde gerçekten olaylar.

        Düşünün Uğur Yıldıran uzun saçlı komiserdi en son. Öner Erkan hep güldürdü, şimdi bambaşka bir rolde. Rıza Kocaoğlu bize şimdi bambaşka bir rol sunuyor. İşte budur oyunculuk. Helal!

        Asıl bu hafta dananın kuyruğu kopuyor. Yamaç kardeşi Vartolu’yu öğreniyor. Yani öğrensin artık, evet ya. Çok istiyorum. Fragmandan anladığım o, inşallah düğümler çözülecek.

        Heyecanlıyım inanın.

        ***********

        BU SEZON EN SEVDİKLERİM

        UZUN süredir bu kadar heyecanla bir Türk dizisi izlememiştim itiraf ediyorum. ‘Çukur’ beni benden alıyor. Asla kaçırmıyorum. Bir de kadınları seviyorum. Yakalarsam bırakmıyorum. ‘Ufak Tefek Cinayetler’deki kadınlardan bahsediyorum. O kadınları sevme nedenim de günümüzdeki kadınlara benzetmem. Sürekli yan yana olup arkalarından birbirlerinin gözlerini oyuyorlar falan. İşte bu kadınların kim olduğunu anlamak için sosyal medyaya biraz daha dikkatli bakın derim. Kim olduklarını anlarsınız. İnanılmazlar gerçekten. Birbirlerine “Ah canım, bak canım, olur canım” deyip sonrasında “Hırrrrrr” durumundalar.

        Onun dışında Netflix’teki dizilerin hepsini izledim diyebilirim. Size üç tavsiye. Kesinlikle izleyin.

        1-The Crown- Bu kraliçelik hiç masallardakine benzemiyor.

        2-La Casa de Papel- Bir soygun hiç bu kadar orijinal ve uzun olmamıştı.

        3-American Crime Story O.J. Simpson- Versace’nin hayatı öncesi izlenesi. Acaba suçlu mu diye kafa patlatmalı.

        ***********

        ÜNLÜLER, GAZETECİLERİ MUMLA ARAR

        MUSTAFA Sandal ve Emina Sandal’ın aralarının bozuk olduğunu ve boşanacaklarını konuşuyoruz çok uzun zamandır.

        - Mustafa şöyle dedi.

        - Emina bu yanıtı verdi.

        - Emina Sandal, yeni boşanan Demet Şener’den akıl aldı.

        Bunlar hep 90’lar magazin taktiği. Taktiğin sonunda ne mi oldu? Tabii ki şarkı doğdu. Klasik. Mustafa Sandal ile Emina Sandal sosyal medyadan ‘Aşk Kovulmaz’ şarkısını paylaştı. Sözler tam da bu acılı günleri anlatıyor. Acayip, çok yaratıcılar!

        Sosyal medya ahalisi durur mu, eleştiri bombardımanına başladı. Reklamın babasından girip komik olduklarından çıktılar. Ve haliyle eleştiriler silinmeye başladı. Çünkü daha şarkı çıkmamış, promosyon dönemi, magazin taktikleri uygulanması gerek. Mekân çıkışları, klip çekimi, kim kimi kıskandı durumları. Daha devam etmemiz gerek. Durunnnnnnn...

        ***********

        GELİN ANALİZ YAPALIM

        BU işler 90’larda tutuyordu çünkü sanatçı bununla ilgili sürekli haber oluyordu. Ama şimdi sosyal medya canavarı harekete geçiyor. Fake hesaplı magazin siteleri başlıyor saydırmaya. Daha şarkı çıkmadan fos.

        Bu işi temelinden bilen, yıllardır emek veren bizler halk yorumları yanında çok kibar kalıyoruz. Sosyal medyada mantıklı analiz ne arar? Yapıştır küfürü gitsin. Hakaret et, sanatçı sana cevap versin. Bir gün sonra haber ol hatta. Akıl tutulması zamanlardan geçiyoruz. Neyse şunu biliyorum ki bir dönem “Bıktık bu gazetecilerden” diyen ünlüler, o gazetecileri daha çok arayacaklar çoooook.

        Diğer Yazılar