Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BENİM, “Üç gün değil, bir gün, bir saat bile Allah kimseyi düşürmesin” dediğim bir yer cezaevi. Yani, “Seren Serengil’e üç gün yarayacak bu cezaevi” diyenlerden değilim. Olmak da istemiyorum. Çünkü gerçekten korkunç bir durum. Ama geçtik tabii artık o kısımları. Kendisi bugün çıkıyor, üç günlük cezasını çekmiş bir vaziyette. Peki sizce ne öğrenmiş olabilir Seren Serengil üç gün mahpus damında?

        1- Bence hiçbir şey.

        2- Eskisinden daha çok konuşarak çıkacak.

        3- Hiç durmadan konuşacak.

        4- Bıkmadan konuşacak.

        5- Hatta konuşma yasakları aldıranlarla daha da dalga geçerek konuşup “Aman susayım, şimdi yine cezaevine giderim” diyecek güle güle.

        6- Bu işle sevimsiz derecede dalga geçecek.

        7- Yani magazini sulandırdıkça sulandıracak.

        8- Daha da gazı kaçmış gazoz haline getirecek.

        9- Az biraz kalan saygınlığını tamamen yok edecek.

        10- Magazine mesafeli duran herkese daha da mesafe koyduracak.

        ***********

        BUGÜN BENİ KİMSE ‘ÇUKUR’DAN ÇIKARAMAZ

        GEÇEN pazartesi darmaduman etti bizi ‘Çukur’. Bugünü dört gözle bekliyordum. Kimse beni ‘Çukur’dan çıkaramaz. Zaten, “O var”, “Şu var”, “Şuraya gideceğiz” diyen herkese bay bay. Ben bugün ‘Çukur’dayım. Hiçbir yere gitmem.

        ***********

        SİBEL CAN’I DA BEKLİYORUM

        KAÇ kez yazdım. “Hadi Sibel Can hadi” dedim. “Çıkar artık şu albümü” dedim. “Bırak dizileri, yarışma programlarında jüri olmayı, sen albüm yap, şarkı söyle, sahneye çık” dedim. Bana küsüyor sürekli ama ben kötü bir şey söylemiyorum ki. Şarkı söyle diyorum. Çünkü bu işi çok iyi yapıyor. Hem de nasıl söylüyor. Sibel Can’ı hiç sahnede izlediniz mi bilmiyorum ama yok böyle bir işve, cilve, o şarkıların ruhuna girme. Hadi Sibel Can, yeni albümü dört gözle bekliyorum. Az kaldı geliyor ve merak içindeyim.

        ***********

        BU ALBÜM YIKAR GEÇER

        YENI nesil Muazzez Abacı’yı çok iyi tanımıyor. Hatta bilmeyenler bile var. İşte Abacı’yı tanımak, hissetmek, onun ne kadar dev bir sanatçı olduğunu anlamak için tam da süper bir fırsat “Muazzez Abacı’nın Sezen’imin Şarkıları” albümü. Sezen Aksu’nun 10 şarkısı. Muazzez Abacı sesinden. Önceki gün Murat Yıldırım’dan bir mesaj geldi. Kısa tanıtımı. Pazar sabahı inanın içim titredi. Nasıl güzel, bayıldım. Sabırsızlandım. İnanın tanıtımı bile çevirip çevirip dinledim. Bugün çıkıyormuş, çok sevindim. Çünkü şu ara tam da güzel şarkılar, güzel yorumlar dinlemeye ihtiyacımız var ki bu albüm bu sene bayağı bir dillerde olur benden söylemesi.

        ***********

        AZ BİRAZ İYİLİK YAPIN

        BEŞ yıl önce yaptığı bir röportaj ile vatan haini ilan edilen Mert Fırat’ın başlattığı bir proje var biliyor musunuz? Bilmeyenlere de duyurmak gerek. Hatta keşke “Vatan haini” diye adını çıkarıp günlerce TT olmasını sağlayanlar bir el atıverseler de sevaba girseler. Keşke troller şu projeye de bir destek oluverse de TT yapsalar. Şöyle ki Mert Fırat’ın başlattığı “İhtiyaç Haritası” adlı bir sosyal sorumluluk projesi var. Yani Türkiye haritasını açıp, hangi şehirde, hangi köyde hangi okulda neye ihtiyaç var onu görüyorsunuz. Kitap, ilaç, ayakkabı, mont... E biraz bu işlerle ilgilenin, ruhunuza iyi gelir hanımlar-beyler. Boş trollük nereye kadar? Biraz da ruha iyi gelen şeylerle uğraşın.

        Diğer Yazılar