Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HER sene sektirmeden Türkiye’ye gelen ve Bodrum’u çok seven dünyaca ünlü model Kate Moss bu sene de gelip kampa girdi. Kendini detoks kampına kapatan model duyduğuma göre iki gün hiç dışarıya çıkmamış.

        Önceki gün ben yürüyüşe çıktığımda karşılaştım Kate Moss ve arkadaşlarıyla. Hatta Siren Ertan’ın düğününe gelen tüm sosyetenin dilinde de Moss vardı.

        Sosyetik hanımlar birbirlerine, “Kate burada, yine kampa girmiş. Yaz geldi, bizim de artık kampa girmemiz lazım” diyorlardı. Hatta “Ananas yağ eritiyormuş”, yok “Kinoa yiyelim”, yok “Daha çok yürüyelim” diye hararetle konuşuyorlardı.

        ***********

        SİREN ERTAN’IN DÜĞÜNÜ İÇİN HERKES BODRUM’DAYDI

        CUMA sabahı Bodrum’a gitmek için yola koyulduğumda havaalanında Siren Ertan’la karşılaştım. Evlenmek için Bodrum’a gidiyordu. Evet, önceki gün üçüncü evliliğini yapıp Ersin Kayalar’la dünyaevine girdi Siren Ertan.

        Beyazlar içinde alanda gördüğünde “İşler anca bitti, daha yeni gidebiliyorum” dedi. Düğüne katılacak dostlarıyla birlikte aynı uçağa binen Ertan heyecanlıydı.

        200 kişinin katıldığı düğün Ersin Kayalar’ın sahibi olduğu Ada Otel’de gerçekleşti. Cenk Eren’in sahneye çıktığı gecede konuklara siyah renk giyme mecburiyeti konuldu.

        ***********

        SON DEDİKODULAR

        YAZ geldi, geliyor derken nihayet sıcaklar bastırdı ve Bodrum harıl harıl sezona hazırlanıyor.

        Şu anda her yerde inşaat sesleri yükseliyor. Birçok yeni mekân açılırken bazı eski mekânların da yerinde yeller esecek gibi. Ama ben çok konuşulan en son dedikoduyla ilgileniyorum: İskeleler.

        Evet Türkbükü’nde mekânların çok fazla işgal ettiği ve her sene gıdım gıdım biraz daha büyüttükleri tüm iskelelerin kaldırılacağı yönünde dedikodular var.

        Tamam herkes para kazansın, herkes evine ekmek parası götürsün ama halkın malı denizin bu kadar işgal edilmesine de kimsenin gönlü razı değildi. Ne yalan söyleyeyim, bir çözüm bulunursa çok sevineceğim.

        ***********

        HERKESİN DİLİNDE...

        - SEÇİM zamanı oy kullanmak için döneceksin değil mi?

        - Kendini ayarladın mı? Tatilde mi olacaksın?

        - Ben biletimi bir gün önceye aldım, dönüyorum.

        - Seçim sabahı Alaçatı’dan çıkacağız arabayla yola, sonra döneriz tekrar.

        - O gün düğünümüz vardı. Ocak ayında planlar yapıldı, paralar ödendi. Şimdi ne yapacağız bilmiyoruz.

        - Bodrum’da düğün yapıyorduk. Konuklar oy kullanmak için gelemiyorlar. Düğünü iptal edeceğiz gibi görünüyor.

        - Ben Amerika bileti almıştım. Oy kullanmak için biletimi yakıyorum.

        Diğer Yazılar