Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEN günlerdir diyordum ki “Aslı Enver’in karizması yerlerde.” Neden yerlerde diyorum biliyor musunuz? Murat Boz, Aslı’yı aldatma haberleri çıktığı zaman Aslı affetti ve diretti ilişkiyi yürütmek için. Hatta Murat Boz ile ilişkisinde diretti. Öyle ki, öyle diretti öyle diretti ki sonra da ayrılık geldi. Ayrılık ile yetinilmedi, ayrılık sonrasında sürekli ilişkide yaşanan detaylar ortalığa saçılıyor. Yani diyorum ki Murat Boz’un etrafındaki birçok kişi biraz fazla konuşuyor. Ve bu detaylar ortalığa dökülüyor. Sistematik olarak Aslı Enver kötü bir kızdı, bizim oğlumuz pek iyiydi algısı yaratılıyor ki bence acayip saçma ve çirkin. Yani bu yüzdendir ki “Bir kadının karizması bayağı bir yerlerde” diyorum. Ve bunu da toparlamak için bir dönem elini tuttuğu kadını koruyup kollamıyor Murat Boz. Çünkü bu ortalığa saçılan şeyleri Aslı Enver tarafı kendi kendine yaymıyor sanıyorum. Yani bir erkek tarafı olarak ancak bu dedikoduların sonu gelirse kendilerine saygı duyacağım.

        ***********

        SİZE ZİYNET ENERJİSİ YOLLUYORUM

        PAZAR günü Bodrum uçağından in, bir düğüne katıl ardından Ziynet Sali’nin hem doğum günü hem de yeni şarkısı ‘Deli Divane’ için Maslak Esnaf yollarına düş. Koş Esin koş derken beni kapıda bir enerji yakaladı size anlatamam. Ziynet Sali’nin bitmek bilmeyen enerjisini size anlatamam. Bu fotoğrafı da sizinle o enerjiyi anlatabilmek için paylaşıyorum. Gece boyunca mekânın o köşesinden bu köşesine koşturup duruyordu. Sezen Aksu ile 10 yıl sonra yeniden buluşmasından mıdır bilinmez ama durduğu yerde duramıyordu. Hem ‘Deli Divane’ iyi gelmiş Ziynet’e hem de yeni yaş. Son günlerde “Hiç enerjim yok, pilim bitti. Bizi kötü günler bekliyormuş” diyenlere gelsin Ziynet ve benim enerjim. Hadi kalkın silkelenin. Bakın önümüzde yepyeni güzel bir yaz var. Okullar tatil olacak. Güzel bir seçim dönemine geçireceğiz. Ülkemiz için her şey güzel olacak. Hadi silkelenin. Size Ziynet enerjisi yolluyorum.

        ***********

        HATIRLAYIN SOSYAL MEDYASIZ GÜNLERİ

        BİR dönemi hatırlayın. Instagram, Facebook, Twitter yok. Hiçbir şey yok. Faksın olduğu dönemlerde yaşıyor ve ünlülerin hayatında ne olup bitiyor her şeyi biliyorduk öyle değil mi? Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan, Bülent Ersoy, Türkan Şoray yani aklınıza kim gelirse. O zaman sayılı magazin gazeteleri var. Hafta Sonu, Ses, Hayat... Şimdi yok tabii onların hiçbiri. Ne güzel dergilerdi. Ne güzel eklerdi. Sanatçıların hayatında ne olup bitiyor her şeyden haberimiz olurdu. Neden çünkü o dönemlerde yaşayan herkes sabah uyanır uyanmaz “Anlat abla ne yaptın?” diye başlayan cümleler kurardı. Ki o dönemden kalan kişiler hâlâ bu cümleleri kuruyor biliyor musunuz? Diyeceksiniz ki sosyal medya fenomenleri “Kerimcan Durmaz ve Caner Çalışır o dönemlerden kalmadılar neden onlar da o cümleleri kuruyorlar?” Evet haklısınız. Onlar o dönemlerden kalan insanlarla görüşüyorlar da ondan. Yani bu genetik bir şey. Mevzu nesilden nesile devam ediyor. Yani sosyal medya olmasaydı da inanın sanatçıların hayatında ne olup bitiyor her şeyden sonsuz haberiniz olurdu.

        Diğer Yazılar