Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şimdi size yazacaklarım biraz karışık, yani hesap kitap işleri. Benim matematiğim de pek iyi değil. O yüzden ben diyorum ki, gelin hep birlikte bu olayı çözelim. Şimdi bakınız en başa dönersek 1 Eylül-30 Kasım tarihlerinde Türkiye'nin en büyük çok amaçlı açıkhava sanat etkinliği olan Stars of İstanbul düzenlendi. Yani çeşitli yerlerde ünlülerin tasarladıkları yıldızlar sergilendi. Ve buradan elde edilecek gelirin tümü de UNlCEF'e gidecek dendi. Şimdi buraya kadar her şey lokum. Yani UNICEF adını duyan tüm sanatçılar sorgusuz sualsiz girmişler bu işe. Yıldızın tanesi de firmalara 15 bin TL'ye satılmış. Ve 8 bin TL'ye mal olduğu için de UNlCEF'e yıldız başına 2500 TL verilecek denmiş. Ancak yıldızlar aslında hiç de o kadara mal olmamış. Herkes çocuklara ellerinden geleni yapmak için seferber olduğundan aslında yıldızlar 8 bin değil 1200 TL'ye mal olmuş.

        Hep aslında diyorum çünkü işin içinde para mevzuu girince dikkatli davranmaya çalışıyorum. Bu olayı birçok kişiden dinledim ve hepsi de aynı fiyatları telaffuz ediyor. Ve şimdi 84 yıldız müzayedede satılacak. 15 bin TL'den satılacak yıldızlardan 1 milyon 260 bin TL kazanılacak. "Tamam süper işte hepsi UNlCEF'e gitsin" diyorsanız yanılıyorsunuz. İşte birçok kişiyi kızdıran durum bu. Müzayededen elde edilecek gelirin yüzde 50'i organizasyon şirketi New Company'ye gidecekmiş. "Peki ama neden?" dediğimizde organizasyon şirketi "Masraflarım oldu" diyerek istiyor yani. Ama zaten organizasyon şirketi daha önce bir gelir elde etmiş bu durumdan. Şimdi müzayededen neden yüzde 50 alacak? İşte bu noktada kafalar karışıyor. Umarım en yakın zamanda netleşir ve bu işe girmiş birçok ünlü de rahat nefes alır.

        YAYIN YASAĞINI ATLAMIŞIM

        Geçen Tuğçe Eyilik ve Bü lent Çavuşoğlu'nun boşanması hakkında bazı konulara girdim. Meğer bu haberle ilgili yayın yasağı varmış. Bülent Çavuşoğlu'nun avukatı Selin Gürel'den bir mall aldım. Selin Hanım, "Tuğçe Eyilik'e ait mallara tedbir koydurulduğu belirtilmişse de, bahsedilen gayrimenkuller ve araçlar zaten müvekkilime ait olup, tedbir de Tuğçe Eyilik tarafından koydurulmuştur. Ayrıca taraflar arasında görülmekte olan boşanma davasında mahkeme tarafından yayın yasağı kararı verilmiştir" diyor. Bu yasağı delmemek gerekir de. Bu hususu tamamen atlamışım. Bilgilendirmek istedim.

        Yedi kadın alma hakkım var

        Geçen gece TİM Maslak Center'da Cem Yılmaz'ı izledim. 1995 Leman Kültür'de izlediğim günden yana bu kaçıncı bilmiyorum. Merak ediyorsanız, bıkmıyorum bu adamdan. Ve bence hiçbirimiz bıkmıyoruz, yine tıklım tıklımdı. Ferzan Özpetek'in İtalya'da çektiği film için İstanbul-İtalya arası mekik dokuyan Cem Yılmaz şova bir ay ara verdi o gece. Anne ve babasının da olduğu gecede Cem'e yine gülmekten karnımız ağrıdı, gözlerimizden yaşlar geldi. Birçok esprisi aynı ama yine farklı lezzetteydi. Benim her seferinde en takıldığım ve en sevdiğim evlilik programları hakkında söyledikleri oluyor. Cem, bu programların isimlerinin "Tapu kadastro programı" olarak değiştirilmisini istiyor ki çok ama

        çok haklı. Çünkü programda maşallah "Evin, araban var mı?" demeden konuşmaya başlamıyorlar. Cem de bundan bahsediyor enine boyuna ve şöyle diyor: "Benim o programlardan yedi kadın alma hakkım var."

        Unutmayın

        ■ Erol Evgin altıncı kez The Plaza Sky Bar'da sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Kaçırmamak gerek. Ben de gideceğim.

        ■ Sibel Can da bu gece Günay'da Nur Yerlitaş kıyafetleri ile sahneye çıkacak. Kilolar gitmiş.

        ■ Hakan Altun bu gece Mix'te aşk şarkılarını söyleyecek

        ■ Ve eğlenin ama olaylı boşanan karı-kocalara da Allah akıl fikir versin diye dua etmeyi unutmayın.

        Diğer Yazılar