Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİM ne derse desin bu sene yapılan en güzel albümlerin başında geliyor 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' albümü. 32 sanatçının 33 Orhan Gencebay eserini seslendirdiği albümü ben de bıkmadan usanmadan dinliyorum. Ama maalesef Orhan Baba için düzenlenen gece için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sonrasında yapılan haberler, dedikodulara ben de birçok Orhan Baba hayranı gibi üzülüyorum. Bence güzel bir organizasyon yapılsaydı, böyle yazılar yazılmaz, söylentiler çıkmazdı. Bu olayda bence ne Orhan Gencebay ne de gelmeyen ünlü isimlerin suçu var. Yani başarılı bir albüm organizasyonu başarısız bir konser organizasyonuyla gölgelendi. Bu konsere tüm sanatçılar katılmalıydı ama tekrar söylemeliyiz ve tekrarlamalıyız ki, bu eksikliğin sorumlusu ne Orhan Gencebay ne de gelmeyen isimlerdir. Organizasyonu yapan kişilerdir. Çünkü hiç kimse Orhan Baba'ya saygısızlık yapmaz, yapamaz. Keşke muhteşem bir albümün sonucunda böyle bir gece, böyle söylentilerle gölgelenmeseydi.

        Kim neden bunu yapar anlamıyorum

        TWITTER'DA birilerini öldürmek pek moda biliyorsunuz. Ama bunu neden ve niçin yapıyorlar anlamış değilim. Anlayan varsa anlatsın lütfen. Hani, "Bir deli kuyuya taş atıyor birileri de onun arkasından" diye bir söz vardır ya aynen bu durum yaşanıyor Twitter'da. Birisi ama işte o kişi bilinmiyor. Bence o kişi deli, manyak, psikopat hatta şizofren. Yani anlamış değilim. Birisi hakkında "Öldü" diyor sonra da gerisi geliyor. Hem de öyle böyle değil hızla geliyor. Geçen cumartesi günü de Ciguli'yi öldürdüler. Ciguli, "Bunu neden yapıyorlar anlamıyorum. Üçüncü kez yaptılar. Telefonlarım durmuyor" diye açıklama yapmış. Vallahi Ciguli biz anlasak da sana da anlatsak. Anlamış değiliz. Yani birileri bu işten fena şekilde zevk alıyor. Ama bu nasıl bir zevk onu çözmüş değiliz. Yakında daha bakalım kimleri öldürecekler belli değil.

        Kaya Bey’den GOLF DERSİ

        ÖZGE Ulusoy, Oben Budak ile tam bir Alt Üst Muhabbetler oluyor. Bu cumartesi akşamı Kaya Çilingiroğlu 'ndan canlı canlı golf dersi aldım. Eğer golf öğrenme niyetiniz varsa şimdiden söyleyeyim zor iş arkadaşl ar. Gerçekten hem zor, hem de zahmetli. Yani ben beceremedim sizi bilmem. Eğer bu işin üstesinden gelirseniz kalkışın derim. Kaya Çilingiroğlu gerçekten usta olduğunu yayında gösterdi bize. Şimdiye kadar merak sarmadığım kadar varmış. O kadar söyleyebilirim. Ve tabii Alt Üst Muhabbetler'de Cenk Eren de bizim için Kanuni Sultan Süleyman oldu. Yayını kavuk ve kaftanla bitirdi ve sonunda gangnam style dansını yaptı. Bize katlandığı ve sabrettiği için de ayrıca teşekkür etmeden geçemeyeceğim tabii.

        Siz uyurken

        ■ CORIDOR 03.00, Merdivenlerden çıkan kız "Şu an o kadar açım ki, seni yiyebilirim" diyor yanındaki çocuğa. Çocuk da, "Nasıl yemeni bekliyorum bir bilsen" diyor. İkili gülüşerek çıktılar.

        ■ MAGAZINNE 02.00, Bir grup eğleniyor. Grup artık son günlerin en popüler şarkısı gangnam style şarkısıyla coştu. Ama öyle coştular ki, masada bulunan tüm içkileri yere döktüler.

        ■ ORTAKÖY 01.00, Karşıdan karşıya geçen kız "Ben kumpir yemeye gidiyorum kimse beni tutamaz" diye bağırıyor. Arkasından bir kız da "Bizi de bekle" diyor. Sizi bilmem benim canım çekti ama yanımdaki arkadaşlar yedirmediler kilo alırım diye. O kızlar yedi afiyet bal şeker olsun.

        Diğer Yazılar