Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dün ilk iki günün fısıltılarını aktardım. Şimdi sıra perşembe gününde. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul bütün yoğunluğu ile devam ediyor. Gamze Saraçoğlu ve Elif Cığızoğlu'nu izledim. Asıl bomba defileler dün yaşandı. Onların dedikodularını da Pazartesi günü aktaracağım.

        - Eş dost, arkadaş en çok Gamze Saraçoğlu ve Elif Cığızoğlu defilelerine davetiye istedi. İkisi de gerçekten çok güzeldi. Bu kadın tasarımcılar podyumda ayakkabının da önemli olduğunu çözmüşler. Tuvana Büyükçınar ayakkabılarından sonra Gamze Saraçoğlu ve Elif Cığızoğlu'nun ayakkabıları da kıyafetleri kadar güzeldi.

        - Elif Cığızoğlu'nun defilesi Pera Palas'ın muhteşem ortamında gerçekleşti. Defile sonrası partiye geçildi. Particanların hepsi hazırdı. Hatta tasarımcılar ve modacılar da Elif Cığızoğlu defilesinde boy gösterdi. Dünyaca ünlü modacımız Hakan Yıldırım'da omuzuna taktığı nazar boncuğu ile oralarda salındı.

        - Antrepo içinde kadınlar için kolaylıklar da düşünülmüş. Mesela defile arasında ojesini değiştirmek, makyajını tazelemek isteyen hanımlar için de özel stantlar kurulmuştu.

        - Defileye izlemeye gelenler podyumdaki mankenlerden daha cesurdu. Bazı kıyafetler karşısında 'Şok yaşamadım' dersem yalan olur. Tasarımcıların bile bu kadar cesur kıyafetleri yoktu doğrusu.

        - Oturma planı bu sene değişti değişmesine ama bir de kötü bir değişiklik var. Tüm günlerini moda haftası için Antrepo'da geçiren Türk ve yabancı basın mensupları için geçtiğimiz senelerde yeme-içme ikramı yapılıyordu. Ama bu sene yok. İlk gün ayaklanma olduğu için sadece çay, kahve ikramı konulmuş. Ama orada bulunan insanların bu ihtiyacı giderilmeli. Ayrıca bilgisayar olmaması ve internet bağlantısının da yavaş olmasından çok şikâyetçiler. Bence de çok haklılar.

        - Antrepo'da sadece Doğuş Grubu'na ait Carlotta hizmet veriyor. Orada çalışan arkadaşlarım, "Biz buradan yemek yemeye kalsak batarız" diyorlar. Haksız sayılmazlar ben bir kez, iki kaşık Akdeniz salata bir ayran içtim 13 TL para ödedim. 10.00'dan 23.00'e kadar bekleyen arkadaşlarım var. Onları düşünmek gerek. Bence Doğuş Grubu'nun bu duruma el atması gerekiyor.

        Baba bando sahnede

        Her defasında dinlediğim şarkılarda "Yok artık bunu da Selami Şahin yazmış" diye şaşırdığım Selami Şahin, bu kez şarkılarını Baba Bando ekibiyle söyledi. Baba Bando bu hafta Jolly Joker'da sahneye çıktı. Şahin, klasikleşmiş şarkılarını Aykut Gürel, Hüsnü Şenlendirici, Cem Tuncer, Tolga Kılıç, Arıkan Sarıkaya ve Mustafa İpekçioğlu gibi usta müzisyenlerle seslendirdi. Beyoğlu sahnesine uygun giyinmese de spor ayakkabı tercihi gözümde kaçmadı. Biraz gergindi ama kısa süre içinde Beyoğlu izleyicisini de avucunun içine aldı ceketini çıkarttı ve klasikleşmiş şarkılarını farklı bir versiyonda yorumladı. Bu arada Tanju Okan'ın seslendirdiği benim de en çok sevdiğim "Benim en iyi dostum içkim sigaram" şarkısını seslendirmeden önce "Bir gün usta ile Tarabya'da bir restoranda oturuyoruz. Tanju bana ‘Sen benim dostumsun. Ama en iyi dostum içkim sigaram' demişti. Ben o çaktırmadan not aldım. Birkaç ay sonra da şarkıyı ona teslim ettim. Ona da sürpriz olsun" diyerek hikâyeyi anlatması büyük alkış almasına sebep oldu. Bu arada Baba Bando ekibi ilgi görürse başka mekânlarda da sahneye çıkacakmış. İnşallah görür gayet keyifliydi.

        Dört yıllık aşk bitti

        Bilge Öztürk'ün dört yıldır birlikte olduğu Salih Alexander Çakır ile birlikteliği dört gün önce son bulmuş. Bilge "Aşk bitti yapacak bir şey yok" diyerek ilişkinin bittiğini doğruladı. Aşk bitmiş bitmesine ama yarış sevdası bitmiyor belli ki. Çünkü siz bu satırları okurken iki eski sevgili Mısır'da 2013'ün ilk büyük yarışı African Championship'te yarışmak için yola çıktılar bile. Hayat böyle bir şey işte. Bilge de "Hayat devam ediyor. Konuşarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. O yüzden de sorun olmayacak. Şimdi çok iyi arkadaşız" dedi. Evet yapacak bir şey yok. Gayet medeni bir durum.

        Siz uyurken

        - Jolly Joker 00.30 yanımda duran bir kız "Bak şimdi atacağım twit ile nasıl kudurtacağım. Az sonra kalkıp buraya gelecek" diyordu.

        - Unter 01.00 bir grup barın köşesinde toplanmış eğleniyor. Kızlardan biri "Ay oyalamayın beni altıma yapacağım" diyerek hızla gitti. Giderken de ayağı takıldı ve düştü.

        - Karaköy 03.00 kız "Ben şimdi onun nerede olduğunu biliyorum. Hadi gidiyoruz ve o kedi oraya gelecek" diye yanındaki arkadaşlarına baskı yapıyordu.

        Diğer Yazılar