Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ■ Geçen akşam Medcezir'e denk geldim. Malum Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya dizide aşk yaşıyor ama normal hayatta da sevgililer. İşte ben diziye denk geldiğim anda, 'sanki Mira ve Yaman değil de Serenay ve Çağatay'ın peşine kamera takmışlar da onların aşkını izletiyorlar bize canlı canlı' düşüncesine kapıldım. Yani anlayacağınız Mira ve Yaman aşkından çoktan çıkmış olay. Bildiğiniz Serenay ve Çağatay'ın normal sıradan hayatta yaşadıkları aşklarını izliyoruz. Bildiğiniz Amerika'da çekilen reality şovlar gibi. Tabii dizi bittikten sonra ne olur bu durum bilinmez. Malum dizi aşklarına pek alışkınız.

        ■ Malum divamız Bülent Ersoy, Berk Yılmaz ile bir dargın bir barışık uzun yıllardır süren bir ilişkisi var. Berk Yılmaz yüzünden Diva Bülent Ersoy sık sık İzmir'e gidip geliyor. Ona hediyeler götürüyor. Fakat gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Fazla naz âşık usandırır misali Bülent Ersoy'un kalbinin başkasına kaymak üzere olduğunu duydum. Henüz isim vermek doğru olmaz. Ama yakında Diva yeni bir ilişkiyle ortaya çıkarsa şaşırmayın derim.

        ■ Dilara Gönder'in GQ Dergisi'nde yaptığı röportaj fotoğraflarının tuhaflığını ilk ben bu köşede duyurmuştum size. Maşallah bakıyorum ben duyurduktan sonra Dilara Hanım'ın röportajları da dikkat çekmeye başladı. Her yerde fotoğrafları var. Hâlâ yazdıkları konuşulmasa bile resimlerinin konuşulması da bir şeydir. Ama kendisine çok kırgınım. İnsan bir teşekkür eder Dilara'cığım.

        ■ Ayşe Hatun Önal'ı ne zaman görsem ne zaman konuşsam "Hadi ne olur albüm yap" diyordum. Çünkü altı sene önce ilk ve tek çıkardığı albümü muhteşemdi. İnanmayacaksınız ama hâlâ dinliyorum. Ayşe Hatun Önal müthiş şarkı sözleriyle müzik dünyasında farklı bir isim ve tattı. Ama çok ara verdi. Ve dönüşü 'Çak Bir Selam'la oldu. Keşke kendi yazsaydı bir şarkı. Keşke ilk albümdeki gibi farklı bir Ayşe dinletseydi bana. Açık söylemek gerekirse şu an "selam çakamayacağım" ama belki dinledikçe sevebilirim. Şu an kararsızım.

        ■ Son günlerde en çok Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıya uğramasına şaşırıyorum. Hatta şoke oldum diyebilirim. Yağmur Atacan'ın sessiz sedasız her türlü sorunu çok çabuk çözebilen duruşu ile yaşadığı üzüntülü olayı yan yana koyamadım. Gerçekten son yıllarda gelinen durum fena. İnsanlar sorunlarını çözmek için ya şiddete başvuruyor ya da silaha. Geçmişler olsun.

        ■ Türk sinemasının usta ismi Münir Özkul uzun süredir hasta yatağında yatıyor biliyorsunuz. Kızı Güner Özkul ilk kez açık bir şekilde babasının durumunu izah etti. Duyduğuma göre maddi sıkıntıları da zaman zaman artıyormuş. Münir Özkul ustanın eski filmleri hâlâ her gün ekranlarda. Yapımcılar, TV sahipleri bu durum karşısında kayıtsız kalmaz inşallah. Malum ustanın oynadığı filmler hâlâ reyting rekorları kırıyor.

        SİZ UYURKEN'i özlediniz farkındayım

        Evet o kadar çok mail, twit geliyor ki. Hatta sokakta bile durdurup soranlar var. Siz Uyurken'i özleyen insanlar var. Ne yalan söyleyeyim uzun süredir memleketin siyasi havasından içimden hiç siz uyurken anıları yazmak gelmedi. Çünkü sokağa da çıksam, gece kulübüne de gitsem, insanlar siyasetle yatıp siyasetle kalkıyorlar ve sürekli bu konuyu konuştukları için onları yakaladığımda sevimsiz durumlar vardı. Ben de biraz ara verdim. Ama hızlı dönüş yapacağız. Malum yaz geliyor. Tam 'Siz Uyurken' anılarına başlama zamanı. Hatta bugün bir küçük başlayayım istiyorum. Ne dersiniz.

        ■ La Boom 02.00 tuvaletin önünde sıra bekliyorum. Bir kız içeriden bağırarak çıktı. Kız, "Tamam Selinnnnnn geliyor geliyor Hakan geliyor. Hazırlan, süslen püslen" dedi. Malum geceye devam edilecek. Süslenmek lazım.

        ■ Level 03.00 yan tarafımda iki çift var. Sevgililer birbirlerine sarıla sarıla dans ediyor. Kızlardan biri

        bir anda sevgilisine tokat attı. Sonra da arkasını döndü. Çocuk da kızı kolundan tuttuğu gibi dışarıya götürdü. Artık sokakta ne oldu bilemeyeceğim. Ama şiddetli bir tartışma geçtiği hallerinden belliydi.

        Bu akşam

        UZUN süredir sesi soluğu çıkmayan Rober Hatemo bu akşam Chanta’da sahneye çıkıyor. Özleyenler için kaçmaz diyorum. Cuma akşamı için güzel program, tavsiye ederim.

        Diğer Yazılar