Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEN DE birkaç kez parti düzenledim. Ve parti düzenlemenin sıkıntılarını bilenlerin en başında geliyorum. Bu konuyu organize eden her zaman sıkıntı çeker. Çünkü partilerde boy gösteren, davetlere giden birçok kişi birbirini sevmiyor ve arkalarından konuşuyor. Üstelik, partiye davet eden kişiye, “Bilmem kim geliyor mu? O geliyorsa ben gelmem” diyor. Bir de tabii eski sevgili durumu var. Eski sevgili oradaysa asla adım atmıyor. Eski sevgilinin eski sevgilisi de oradaysa hiç ama hiç adım atmıyor. Yani anlayacağınız sıkıntılı bir durum parti ve davet düzenlemek. Demirden bir sabrınızın olması gerekiyor. Çünkü gerçekten o fotoğraflarını gördüğünüz, birbirlerine gülümseyen birçok kişi birbirini sevmiyor. Hatta nefret bile ediyor diyebiliriz.

        GERÇEKTEN HALİMİZ BU

        BEN DE birçok kişi gibi Banksy hayranıyım. 10 yıldır başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerde yaptığı duvar resimleriyle tanınan Banksy bir kez daha bizi gerçekle yüzleştirdi. İki sevgilisi birbirine sarılmış ama ikisi de telefonlarına bakıyor. E malum sosyal medya bizi bizden aldı. Telefonumuza bakmadığımız bir an yok. Twitter, Instagram, Facebook derken ne olup bittiğini artık elimizdeki küçük cep telefonlarından öğreniyoruz ve anında tüm dünyayla aynı anda entegre oluyoruz. Üşenmeyin çıkın dışarıya biraz sağa sola bakın ya da hiç bakmayın, kendi durumunuza bakın. Yanınızda âşık olduğunuz kadın ya da adam varmış, yokmuş hiç fark etmiyor artık. Onun elini sıkıca tutmak yerine telefonunuza sarılıyorsunuz. Ama şunu unutmayın ki, o telefonun sıcak bir yüreği yok. O yüzden çok umut bağlamamak gerek.

        Şehirde olup biten

        ■ Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü’nün yaptıkları partileri bilmeyen yoktur. İkili şimdi de doğum günlerini öyle bir parti havasına çevirdiler ki, bu hafta hep onları konuştuk. Cihan, geçen cumartesi akşamı Les Ottomans Hotel’de hem parti yaptı hem doğum gününü kutladı. Şehrin tüm çapkınları o gece oradaydı. Mert de Flamingo’da bir doğum günü düzenledi ki, maşallah Tadelle partisiyle birleşen doğum gününe ünlü akını vardı. Ben, Mert ve Cihan’dan korkuyorum. İkisi yakında tüm partileri ele geçirecekler. Şaka bir yana gerçekten ikisi de bu konuda çok başarılı. Haklarını yiyemeyiz. Yaptıkları partiler her zaman adından söz ettiriyor. Bu kez de bunu başardılar.

        ■ Yıllardır Kemal Doğulu’nun yaptığı fotoğraf çekimleri ve saç styling'i konusunda yazıp çiziyorum. Şimdi bana diyeceksiniz ki, “Saç konusunda sakın övmeye kalkma. Hande Yener’in saçları her zaman çok güzel olmuyor” diye. Evet ama onunla baz almayın derim. Kemal bu konuda gerçekten ustadır. Ve sonunda bir dükkân açmaya karar verdi. Yıllardır yaptığım iknalar sonucunu buldu ve Kemal Doğulu Nişantaşı’nda dükkân açıyor. Saç tasarım merkezi olacak, hanımlar haberiniz ola.

        ■ Şeyda Coşkun’un besleme tarzına bir şey diyemeyeceğim çok da takdir ettiğim söylenemez ama kadını bir konuda kesinlikle takdir ediyorum, o da herkesi yürütmesi. Onun ‘sahilde ünlülerle yürüyüş’ fotoğrafları gazetelerde boy boy çıkmaya başladıktan sonra yerlerinden bile kalkmayacak insanlar yürümeye başladı. Üstelik yağmur, çamur dinlemiyorlar. O yüzden de bu yürüyüş konusunda kendisini alkışlıyorum. Ama dediğim gibi yemek ve besleme tarzı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

        Diğer Yazılar