Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu yaşıma geldim hâlâ baysabahları büyük bir heyecanla uyanır “Bu gün bayram erken kalçocuklar. Giyinelim en güzel giysileri” şarkısını söylerken buluyorum kendimi. Ve tabii Barış Manço’yu anıyorum. Sizi bilmem ama ben bayramı tatil bilip kaçanlardan değilim. Tam tersi bayramlarda yerime, yurduma dönerim. Tabii ki aileyle bayram sabahında kahvaltı etmek benim için enbüyük keyif. Ve tabii ikinci en büyük keyif ise İstanbul bayramda bir başka güzel oluyor. Size güzelliğini anlatamam. O yüzde yıllardır bayramlarda bir turist gibi İstanbul’da geziyor ve tadını çıkarıyorum. Sıkı takip edenler biliyorlar. Nerelerde gezileceğini, neler yapılacağını anlatıyorum. Hatta olmayan trafikte gün içinde çok lokasyon değiştirip “Her yere gidebiliyorum çok kısa sürelerde” diyerek bu olayın hazzını yaşıyorum. Mesela Cihangir’de sabah kahvaltı yapıp Boğaz’a yürüyüşe gidebilir, öğle yemeği için Uzunya’ya gider hatta Anadolu Kavağı’na geçer akşam da Taksim’de sinemaya bile yetişirsiniz. Hatta aralarda sakin sakin kahvenizi, çayınızı içersiniz. Yani anlatmak istediğim bayramda sınırlarınızı rahatlıkla zorlayabilir İstanbul’un en ücra köşelerine kadar ulaşabilirsiniz. Trafik yok keyfini sürün. Ve hatta herkesle bayramlaşın.

        Canlı canlı 'Hey Canlı'

        Herkes magazini bildiğini hatta ve hatta yapabileceğini zanneder. İlk işi her zaman aşağılamaktır. İkinci olarak aşağıladığı halde “Ne var canım ben biliyorum, ben de yaparım” der. Sonra da çevir kazı yanmasın. İşte o çok bilmişler yüzünden ara ara tökezler bizim sektör. Tabii bir de ego var ki aman aman düşman başına. Allah sizi inandırsın ben ne çektiysem bu egodan çektim. Yıllardır bu mesleği yapıyorum. İşi bilmeyenler ile masaya oturduğunuz zaman en büyük zararlı siz çıkarsınız işin içinden. Çünkü maalesef işi bilmeyenler var ya işte onlar hemen havaya girer ve adeta “Güç bende” diye etrafta gerine gerine dolaşır. O yüzden de ben bu sektörde işi bilen hatta bu işin en kökeninden gelen herkese sonsuz saygı duyuyorum. Reşat Balcıoğlu ve ekibi de böyle. Gerçekten bu işin temelinden geliyor ve magazinin şifrelerini çok ama çok iyi bilirler. Bu ekip de SHOW TV’de yaptıkları her programda başarılı olmuştur. Hey Canlı da bunlardan birisi. Arkadaşım diye söylemiyorum Özge Ulusoy da pek güzel sunuyor. İlk haftalarda yaşadığı acemiliği de kısa sürede attı ve ekrana on numara yakıştı. Çünkü çalıştı. Eleştirileri kulak arkası etmedi. Her programa Oscar törenine gidiyor gibi hazırlanıyor. O yüzden de kendisini ve ekibi gerçekten alkışlıyorum. Bu ekip kısa süreliğine tatile çıkmıştı. Şimdi tatilden bomba bir şekilde dönüyor. Olması gerektiği gibi hak ettiği gibi. Bu akşam canlı canlı Hey Canlı kaçmaz. Hem de bayramın ilk günü. Şeker tadında güzel gelecek bize bu akşam. Gerçek, doğru ve başarılı bir ekipten çıkan bir magazin programı. Merakla bekliyorum.

        Küsler barışsın

        Ne olursa olsun ben bayram günü herkesin bayramlaşmasını istiyorum. Çünkü gerçekten küs olmak, dargın olmak hele ki, bayram gününe hiç yakışmıyor. Mesela Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy barışsa. Birbirlerine telefon edip konuşsalar. Malum bir sene bu ikilinin kavgalarını, birbirlerine söyledikleri lafları konuştuk.

        Magazin demişken

        Lütfen herkes “Ben magazinden anlarım demesin” komik oluyorsunuz.

        Kiminle karşılaşsam bu işi yapmak istiyor. Arkadaşlar tamam yapın yapın ama gerçekten kolay değil. Emek ister çok fazla hem de çok.

        Çok gördüm magazinci olacağım deyip ikinci gün kaçan.

        Yalan haber değil doğru haberdir en büyük erdem.

        ”Gizli adam”, “Gölge kadın” gibi fake isimlerin ardına saklanıp yazdığın değil göğsünü gere gere altına imzanı atarak yaptığındın en güzel haber.

        Şükür hiçbir haberime gölge kadın, fısıltı kadın, gizli adam ibareleri kullanmadım. Kimseden kaçmadan yaptım haberleri. Lütfen öyle olacaksanız bu mesleği seçin.

        Unutmadan

        Cenk Eren bugün Yakılavak’ta Roka Balık yanında My Pavyon’u açıyor. Ve bir ay boyunca eğlenceseverlerle buluşacak. Bu sene Bodrum’da olmayan Cenk sevenlerine sürpriz yaptı. Aklınızda bulunsun özel bir sahne olacak.

        Diğer Yazılar