Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇARŞAMBA saat 02.45, Forbes listesine göre dünyanın 32. en zengin kişisi Mihail Dmitriyeviç Prohorov karşımda. Ona sarılmış hatta sarmaşık olmuş sarışın, esmer, kumral, kızıl güzel kadınlar var. Benim başım döndü. Kadınlar Prohorov’a öyle sarılmışlar ki, ayırabilene aşk olsun. Hepsi birbirinden seksi danslar sergiliyor. Hatta birbirleriyle yarışıyorlar. Ama onun hiçbiriyle ilgilendiği yok. Olduğu yerde sallanıyor.

        Kolları arada kendine sarılan kızlara sarılıyor ama öylesine. Hiç eğlenmiyor, hiç gülmüyor. Uzun boyuyla öylesine duruyor. Bembeyaz bir eşofman var üzerinde. Yanımdaki arkadaş “Ulan ben eşofmanla olsam kapının önünden geçemem” diyor. Evet çünkü bulunduğumuz mekân Alaçatı Port’ta bu sene açılan Club 29. Bırakın eşofmanla girmeyi kıyafet ofsayt ise zaten alınmazsınız. Ama eşofmanla gelen kişi Prohorov olunca kapılar sonuna kadar açılır. Çünkü o gece 40 bin Euro’ya yakın hesap ödedi.

        Locasında birbirinden güzel 25 kadın vardı. Mekânda tüm gözler de Prohorov’un şampanyanın su gibi aktığı, korumaların etten duvar oluşturduğu güzel kadınların dans ettiği locasındaydı. Nasıl olmasın. Biz kadınlar bile gözümüzü ayıramıyoruz. Kadınlar acayip güzel. Dünya güzellik yarışmasına katılsalar hepsi birinci olur. Mekânda DJ o gece Prohorov ve konukları için Rusça ve özellikle Tarkan şarkıları çalıyor. Malum Ruslar Tarkan’a âşık. O yüzden tek Türk olarak Tarkan “Seni gidi fındıkkıran” derken kızlar nasıl kopuyor anlatamam. Duyduğuma göre Prohorov o gece bir kutlama yapıyor çünkü Çeşme Altınkum’u dünyada cazibe merkezi haline getirecek spor temalı otel yapma projesine en önemli engeli kalkmış. 7 yıl önce 20 milyon dolar ödeyerek aldığı 175 dönüm araziye denize sıfır bir yer yapacak. Anlayacağınız önümüzdeki yıllarda Prohorov’un oteli ve tabii güzel kadınları konuşulacak.

        Geceden aklımda kalan

        - Birbirinden güzel 25 kadın Prohorov ve arkadaşlarından önce geldi.

        - Mekânda bulunan herkes o gece güzellik yarışması düzenleniyor zannetti kadınlar mekâna gelince.

        - Hanımlar masaya arada bir boş sandalye bırakarak oturdu. Boşlukları Prohorov’un erkek arkadaşları doldurdu. Prohorov ile birlikte toplam 10 erkek vardı.

        - Telefona bakmak, telefonla ilgilenmek, başka masada ya da başka locada bulunan başka bir erkekle temas kurmak hatta göz göze gelmek yasak.

        - Gece boyunca sadece ekipte olan kişilerle ilgilenilecek.

        - Sürekli güler yüzlü olunacak ve yemek sonrasında sürekli dans edilecek.

        - Kadınlar birbirleriyle sık sık seksi danslar yaptı.

        - Mekânda biz hanımlar dahil herkes kadınları izledik ne yalan söyleyeyim.

        - Prohorov eğleniyormuş gibi yapıp aslında bence sürekli iş düşünüyordu. Locasında bulunan birbirinden güzel kadınlar umurunda bile değildi. Sadece görüntü.

        - Mekânın kapısının önünde kadınları taşımak için 10 siyah tek tip Vito bekliyordu.

        - Gecede en pahalısından 30’a yakın şampanya patlatıldı. Yemekte carpaccio guacamole ve kuzu pirzola ile lagos yenildi.

        - Yemek sonrasında Prohorov Alaçatı Marrakech’e gidecekmiş. Ama mekânı çok sevdiği için kalmayı tercih etmiş. Normalde yemekten sonra mutlaka başka bir mekâna geçermiş.

        - Prohorov’un o gece mekâna 40 bin Euro ödediği konuşuluyor.

        Hani bayılıyordunuz

        BEN DE tam “Türk erkekleri Dan Bilzerian’a bayılıyor” diye yazacaktım. Zaten o gece de mekânda Prohorov’un lüks yaşamını izleyen erkekleri görmeniz gerekirdi. Bayılıyor bizim erkeklerimiz böyle yaşantıya ama işte buyurun Dan çıktı Türklere öyle bir küfür etti ki, bizim erkeklerimiz de amannn Allah ne verdiyse. O küfür sonrasında bizim Türk erkeklerimizin ettiği küfürleri anlatamam. Daha düne kadar, sosyal medyada Dan’ın yaşantısını sergileyen fotoğrafları didik didik ediyorlardı. Ki hâlâ didiklediklerine eminim. Ben kendisini takip etmiyorum ama bazı erkek arkadaşlarım sayesinde maşallah tüm fotoğraflarını görmüşlüğüm var. Zaten bütün internet sitelerinde de fotoğrafları boy boy. Dan ne kadar küfür de etse bizim erkeklerimiz bayılıyor.

        Erkekler sutyenimize de el attı

        DÜN bizim gazetenin ikinci sayfasında “Erkeklere özel sutyen satışa çıktı” diye bir haber vardı. Yeter kardeşim yeter bari sutyenimizi bırakın. Ona da el attıysanız aman aman. Yandık. Bir o kalmıştı el atmadığınız diyeceğim. Zaten gözlerinizi ayıramıyorsunuz.

        Erkeğin makyajı

        “Muhteşem Yüzyıl” yayınlanmaya başladığı andan itibaren memlekette sakallı erkeklerin sayısı bir hayli yükseldi. Dizi bitti ama bizim erkeklerin sakalları gitmedi. Hatta gün geçtikçe daha da çoğalıyor. Geçen ben “Aman Allah’ım herkes sakallı” dediğim zaman moda editörü Alex Kokoskeriya bana “Erkeğin makyajı sakal. Olmazsa olmaz. Biz siz makyaj yapınca karışıyor muyuz?” demez mi? Yani anlayacağınız her erkek sakallı olacak böyle giderse. Alışın hanımlar.

        Diğer Yazılar