Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HÜLYA Avşar günden güne eriyor. Gülriz Sururi 86 yaşına rağmen taş gibi olduğunu gösteren bikinili fotoğraf koydu. İngiltere'nin Uckfield kasabasında yaşayan 54 yaşındaki Bucan 125 bin TL harcayıp 20 yaş gençleşmiş. Yeni nesil de her gün spor yapar hallerini sosyal medyada paylaşıyor. Ben de tatil döneminde kilo almış olabilirim ama tatilci hanımlar da benim gibi olmamak için direniyor. Geçen gün Alaçatı Fly Inn Beach'e sörf tahtası üzerinde yoga yapan hanımları görünce "Tamam bir kadın istesin yeter ki, aya merdiven ile çıkar" konuşmalarına neden oldu. Ben hemcinslerimden korkarım. Eğer bir kadın kafasına bir şeyi koymaya görsün. Yeter ki, istesin. Onun önüne hiç kimse geçemez. Bu kilo problemi de aynen böyle bir şey. Bir kadın kilo alır alır alır. Hatta arada rejimler yapar falan ama eğer son noktayı koyarsa tamam. Korkun hanımlardan beyler. Onların ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Bu arada Gülriz Sururi hakkında böyle hemen es geçmek olmaz. Kadın inanılmaz, hatta harika ötesi. Ama sanırım o da akşam yemek yemeyenlerden. Mesela Billur Kalkavan ve Türk pop müziğinde bir ara sarı saçları ile sesini sık sık duyduğumuz Jale de akşam yemek yemeyenlerden. Yani akşam yemeği kesince her şey farklılaşıyor. İnşallah bir gün onu ben de gerçekleştireceğim.

        Haydi beynimizi kullanalım

        BEYNİMİZİN sadece yüzde 10'unu kullandığımızı yıllardır söylüyor bilim adamları. Peki "% 100'ünü kullansak nasıl olurdu?" diye gayet net soruyor Luc Besson filmi "Lucy"de. Filmde Morgan Freeman canlandırdığı profesör rolüyle de "İnsanlık buna hazır değil, kargaşaya yol açar" diyerek korkusunu dile getirip olabilecekleri sıralıyor. Scarlett Johansson yani Lucy de "Asıl cehalet en büyük kargaşaya yol açar" diyerek yaşadığı deneyimi paylaşmak istiyor. Yıllardır cevabı aranan bir soruya filmde gayet açık ve net yanıt bulunuyor. Ve yıllardır okuduğum kitaplarda "İsterseniz beyninizin kullanabilir istediğinizi elde edebilirsiniz"in yanıtı da veriliyor. Ama tabii bazı özendirici bölümleri de yok değil. Sonuç olarak filmde uyuşturucu ön planda. Bu da tabii tehlikeli bir durum. O duruma takılmadan kendi beyninizi istediğiniz an kullanabileceğinizin mesajını veren filmi dikkatli izlerseniz yardımcı olacaktır.

        Asansörde 6 kız ve ben Allah'ım inanılmazdı

        ŞU an bu yazıyı Alaçatı Radisson Blue'nin bahçesinde yazıyorum. O an daha önce hiç görmediğim hiç tanımadığım bir adam yan masada arkadaşlarının yanına büyük bir coşkuyla geliyor. Adam "Az önce asansörde 6 kız ve ben tek başımaydım. Allah'ım inanılmazdı. Bu nasıl bir şeydi böyle" diyerek anlattığı coşkuyu size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Tek söyleyeceğim çaktırmadan dönüp baktığımda beyefendinin 32 dişi de gözüküyordu ve adeta bulutların üzerinde arz-ı endam ediyordu. Hiç abartmıyorum. Ama hiç. Beyefendinin mutluluğunun sebebi sadece asansörde iki katı 6 güzel hanımla geçirmesi. Bu yazının yorumunu, düşüncesini tamamen size bırakıyorum. Çünkü ben beyefendinin coşkusunu hiç anlamadım. Hatta anlamak için 6 yakışıklı, bol adonisli, hatta baklavaları bol bol olan 6 beyle kendimi asansörde hayal ettim ama yine çıkamadım işin içinden. Hayır şöyle gökdelen olsa 25-30 kat olsa anlayacağım yani altı üstü 2 kat. Bu coşkuya ne gerek var.

        Serkan Kaya merakı

        İSTANBUL gece hayatının müdavimleri Serkan Kaya'yı pek iyi bilir. Gecenin ilerleyen saatlerinden sonra sahneye çıkan Serkan Kaya sabaha kadar da coşturur. Sahnesi de pek güzeldir. Serkan yarın gece Port'da bu sene açılan Albüm'de sahneye çıkacakmış. Geçen akşam gittim bu yeni mekâna. Çok güzel olmuş. Oldukça da büyük bir yer. Ama pazar akşamı Serkan Kaya izdihamı yaşanacak anladığım kadarıyla. Çünkü şimdiden rezervasyonlar dolmuş. Üstelik kişi başı 250 TL ve locaların da 3 bin TL'den satışı yapılmış. Artık gerisini siz düşünün.

        Diğer Yazılar