Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON yıllarda DJ modası var malumunuz. Birkaç yıl önce beach’lerin akşam partilerinde ünlü isimler 4-5 şarkı söyler coştururdu. Ama şimdi iş tamamen değişti. 5 bin ila 20 bin TL arası değişen fiyatlarla sahne alan DJ’ler kapışılıyor. Ozan Doğulu, Doğuş Çabakçor, Ozan Çolakoğlu, DJ Funky C, Suat Ateşdağlı gibi en çok çalışan DJ’ler bu sene Bodrum-Alaçatı-İstanbul arasında mekik dokuyor. Hatta hangi ara neredeler, nerede çıkıyorlar takip edemiyorum. Bunlardan birisi de Doğuş Çabakçor. Doğuş cuma günü Çeşme’de öğlen parti yaptı, akşam Bodrum’a geçip özel bir davette çaldı. Cumartesi tekrar Çeşme’ye dönüp iki farklı mekânda çalıp sabaha karşı İstanbul’a dönüp Pazar da Les Ottomans’ta DJ kabinindeydi.

        ‘KESİNLİKLE UCUZ DEĞİLİM’

        1-Bu ay kaç işe gittiniz?

        -Son 30 günde 20’nci işime gitmek üzere şu an uçaktayım.

        2-Senin sırrın ne, neden seni seviyorlar?

        -Samimiyet diyebilirim.

        3-En çok hangi şarkıda eğleniyorlar?

        -”3 bilinen 1 yeni” kuralı hep işe yarar.

        4-İstek şarkı çalıyor musun?

        -Eğer istenilen parçayı ben de istiyorsam çalarım sadece. Onun dışında hayır.

        5-DJ’lere genellikle para gönderilir. Senin de başına geldi mi?

        -Gelmez olur mu? Geçen ay bir kişi gelip elime para sıkıştırmaya çalıştı. Ben de tabii almadım o an elimi açtım paralar yere düştü. Daha sona öğrendim bana gelen kişi büyük bir oteller zincirinin sahibinin kızıymış.

        6-Sanatçılardan çok ekstranız var. Neden bu kadar ilgi sence?

        -DJ’lere evet ilgi çok büyük. Sanatçılarla beraber parça yapıyorlar. Tabii daha etkili.

        7-Çok pahalı mısın?

        -Elbette ucuz değilim evet.

        8-Özellikle isteklerin var mı işi kabul ederken?

        -Evet, benim de birçok kişi gibi yeterlilik listem var sözleşmemde.

        9-Asla çalışmam dediğin bir yer var mı?

        Her teklifi kabul etmiyorum. Mekânlar konusunda çok seçiciyim. Kabul ettiklerimize oranla kabul etmediklerim daha fazla diyebilirim.

        10-Ev partilerine gidiyor musunuz?

        En çok eğlendiğim ortamlar. Ayda bir kez mutlaka ev partisi oluyor.

        DOĞUŞ’UN SİS TABANCASI İLE İMTIHANIM

        CUMARTESİ öğlen, Çeşme yanıyor. Hava sıcak ve acayip nemli. Milletin denizde olması gerekiyor ama DJ kabininde Doğuş Çabakçor olduğu için tıklım tıklım. Doğuş genellikle yurtdışında kullanılan oksijen tüplerinden getirtmiş. Ben ilk Cannes Baoli’de görmüştüm. Ama orada barmenler oksijen tüpünü çıkarıp insanların üzerine sıkıyordu. Burada da Doğuş ayarladığı şarkılarda herkesin üzerine püskürtüyor. Amerika’de özel yaptırtıp getirttiği saf karbondioksit, yani CO2 gazı alana sıkılınca ortam buz gibi oluyor. Tabancaların tanesi 400 dolar. Ben de Doğuş’un DJ kabinine geçip bu deneyimi yaşadım. Gerçekten çok keyifliydi.

        OLAN BİTEN

        ■ ARAP ve Uzakdoğulardan sonra Gopro Selfie Monopod şimdi de Türkiye’de. Maşallah bizim insanımızda pek fazla görülmeye başladı. Bu alet ile 20-100 cm mesafeden toplu selfie çekebiliyorsunuz.

        ■ UZUN yıllardır otellerin restoran bölümüne inmemiştim. İnsanımızın açık büfe ile imtihanı değişmemiş. Daha da artmış diyebilirim. Tabakları öyle bir dolduruyorlar ki, aman aman zannedersiniz doğdukları günden bu yana yememişler. Zannediyorum tabakları tepeleme doldurma geleneğimiz hiç yok olmayacak.

        ■ YOLUNUZ buralara düşerse Çeşme Germiyan’da Ünlü Pide’ye uğrayın hatta tahinli pidesini yemenizi tavsiye ederim. Hem ucuz hem lezzetli.

        Diğer Yazılar