Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SALI gökyüzünde muhteşem bir görüntü. Dolunay ateş gibi yanıyor. O sıralarda da Fettah Can ve Cansu Kurtçu evleniyor. Ve yine o sıralarda Lady Gaga’nın konseri öncesi Doritos, tasarımcı Zeynep Tosun ile ortaklaşa düzenlediği bir parti yapıyor Four Seasons Hotel’de. Normalde benim öncesinde bu partide olmam ve sonrasında hayata karışmam gerekiyor. Ama o gece dolunayın etkisinden midir bilinmez tersten başladım olaya. La Boom’da şef Fikri Kaya’nın yemeklerini yiyorum. Bu arada araya karışmasın şef 16 yaşında Türkçe’yi öğrenmiş Mardinli ve yemekleri gerçekten başarılı. Neyse sonuç olarak yemek yerken de partiden birer ikişer insanlar gelmeye başlıyor. Ben “Hayırdır parti bitti mi? Ben buradan oraya geçeceğim” diyorum ama herkes “Yok 1-2 dakika durduk kaçtık” diyor. Yani Lady Gaga partisinden insanlar orada. Ben tabii planıma sadık kaldım, sonuçta partiye gittim ama kapıda karşılaştığım herkes “A hadi girme içeriye, La Boom’a gidiyoruz” diyordu.

        HERKES TEK mekâna koşuyor

        GERÇEKTEN de parti dönüşü La Boom’a döndüğümde oturacak yer yoktu. Hatta ‘Gizli Pizza’ dedikleri yer tıka basa doluydu. Düğündeki herkes de oradaydı. Bu memlekette her dönem olan bir şey. Popüler ve güzel bir şey yaparsınız. Gezmeyi seven particanlar o mekânı kısa süre içinde tıka basa doldurur. Ama enteresan bir tehlike vardır ki, bu tarz yerlerin sürekliliği çok önemlidir. La Boom ve buzdolabı dedikleri Gizli Pizza’nın ekibi gerçekten tecrübeli. Ama benden küçük bir nasihat: Aman dikkat, kavga, gürültü, patırtı çıkarsa ve bu kulaktan kulağa yayılırsa bu hızlı çıkışın aniden hızlı inişi olur. O yüzden tecrübenizi biraz fazla konuşturun beyler. Çünkü anladığım kadarıyla tehlike hızla büyüyor.

        O geceden kulağıma gelen fısıltılar

        - Ahmet Kural çok küfürlü konuşuyor. Her iki saniyesinin başında a.... k....... diyor.

        - Ahmet Kural o gece beni çok şaşırttı. Ben o adamı hiç öyle bilmezdim.

        - Ahmet Kural biraz fazla mı hareket halindeydi. Eli kolu durmuyordu.

        - Düğün öncesinde kokteylde kimseye istedikleri içki servisi yapılmadı. Sadece şarap ikramı vardı.

        - Düğüne top düşse dizi ve müzik sektörü çok ciddi yara alırdı.

        - Düğün belediye konseri gibi gibiydi. Mikrofonu alan şarkı söyledi.

        - Dolunayda kız “Evet” dedi.

        - Lady Gaga partisinde iyi bir enerji yoktu. Davet çok iyi değildi.

        - Zeynep Tosun hatırına gittim. Yoksa gidilecek gibi değildi.

        - En son ben La Boom’dan gitmek için çıkarken “Ne gerek var gidiyorsun, parti çok kötü. Zaten herkes buraya geliyor” dediler. Ama ben yine de gittim. Sonuna yetiştiğim için yorum yapamayacağım ama tek kötü yorumum çok karanlık ve çok yeşildi. İnsanların fotoğraflarında korku hâkimdi.

        İlhem ve biz KADINLAR

        İSTANBUL’DA salı akşamı ve gecesi çok hareketliydi ama çarşambanın da ondan kalır yanı yoktu. Çarşamba akşamı ilk durak Zorlu Center’da bulunan Beymen’in içindeki Morini’de İlhem gecesi yaşandı. İlhem’i biz ilk Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer sayesinde tanıdık. Hatırlamayanlar için küçük bir hatırlatma. Hani Mithat’ın İlhem’in poposunu öptüğü pozu günlerce konuşulmuştu. Berlin’de yaşayan ve Türkiye’ye çok sık gelmeyen İlhem o gece Morini’den içeriye girdiği an biz kadınlar şöyle olduğumuz yerde bir doğrulduk. Hatta arka taraflardan oturan bir hanım “Az önce yediğim patates kızartmalarını kusmak istiyorum” diyordu. Kadın şahane hanımlar beyler. Ben böyle bir güzel vücut görmedim. Hele ki son günlerde etrafımda bu kadar çok diyet ve spordan bahsediliyorken. Yani sesi de güzel ama itiraf ediyorum kadını izlemekten sesine pek konsantre olamadım. Hatta Morini’nin sahibi Yaprak Baltacı ve herkesle tek tek ilgilenen Beymen’in Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Sezgin’e “Siz haftada 2 gün çıkarsanız burası tıka basa dolar” dedim. Ama İlhem kabul etmiyormuş. Şimdilik ayda 1 kez olarak anlaşmışlar. İlhem’i ben her gün izlesem yemekten içmekten kesilirim. Kadın “Sakın yemek yemeyin” der gibi duruyor. Ama tabii biz Akdeniz kadınlarının öyle olmasına imkân yok. O da ayrı bir durum. Ben günlerce aç kalayım, günde üç saat spor yapayım ancak ucundan yakalayabilirsem.

        Diğer Yazılar