Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LADY Gaga’ya bile karışıyor ahlak dersi vermeye çalışıyoruz onu geçtim kendi insanımıza yapmadığımızı bırakmıyoruz. Şükrü Özyıldız ve Zerrin Tekindor’un birlikte rol aldığı tiyatro oyunu “Kim Korkar Hain Kurttan”dan kareler paylaştı Şükrü Özyıldız. Aman aman ortalık karışmış paylaşmaz olaymış. Millet ahlak polisi kesilmiş. Yapmadıklarını söylemediklerini, yazmadıklarını bırakmamışlar. Tövbe tövbe ne hale geldik. Aklım almıyor, alamıyor, anlamıyorum. Üzücü çok üzücü. Sosyal medya ile imtihanımız biraz acılı, sancılı oluyor. Bu biraz daha sürecek. Belki daha uzun zaman alacak. Ama geçecek. İnsanların birbirine saygı duyduğu, anladığı, sevdiği zamanlar da gelecek. Benim hâlâ umudum var. İnsanların en ufacık bir şeyde “Sen ne yaptın böyle ha!” demediği “Oh olmuş” diye sevinmediği anlar da gelecek.

        Evet evet benim hâlâ umudum var. Bu konuyla ilgili çok yazı yazdım. İnsanların sevgisizliğinin sosyal medya hayatımıza girdiği andan bu yana ortaya çıkmaya başladığını yazdım. Yani insanların birbirini aslında hiç sevmediği içten içe “Bir hata yapsa, zor duruma düşse” diye beklediğine tanık olduk, oluyoruz da. O yüzden de geçecek. Biraz zaman. Sabırlı olmak gerek. Yılmamak gerek. Haklı olarak Şükrü Özyıldız yazıları silmiş. Çünkü gerçekten sınırları zorlayan yazılar yazılmış. Ben de çoğu zaman siliyorum hakaret içerikli yazıları. Bazen bir fotoğrafı bile silmek zorunda bırakılıyoruz. Benim başıma geldi mesela. Bir keresinde Özge Ulusoy’un bir fotoğrafını paylaşmıştım. Özge’nin zayıflığı ile ilgili yazılmadık söz kalmadı. Kardeşim kadın manken, model. Yani zayıf olmak zorunda tabii. Ama kim anlıyor ki. Peki doğru mu silmek. Ama belki de, bunları silerek yok sayarak bu ahlaksızca yazıları yazan insanları haklı çıkarıyoruz. Bu da zor bir denge ama sabır.

        Öykü gelmiş hoş gelmiş

        UZUN süredir sesi soluğu çıkmıyordu Öykü Serter’in. Ben Öykü’nün sunumunu, televizyondaki duruşunu, başarısını çok severim. Hatta zaman zaman da “Nerelerde bu kadın. Neden ekranda yok” dediğim de olur doğrusu. ‘Bu Tarz Benim’in kadrosunda görünce bayıldım. Hatta “Oh be şükür” bile dedim. Ama kendisini yıllardır görmüyordum. Ta ki, çarşamba akşamı Karaköy Forneria’ya denk düşene kadar. Tamamen tesadüftü. Birbirimizden haberimiz yoktu. Yemek yedik, sohbet ettik. Uzun süre sonra yeni bir işe başlamanın heyecanı içindeydi. Öykü’yü ekranlarda görmüyor olabiliriz ama eline örgüsünü almış evinde oturmuyormuş. Öykü aslında bir işkadını olmuş. Uzun süredir bir güzellik merkezi üzerinde çalışmalar sürdürüyormuş. Maslak’ta Shambala Clinic’in business koordinatörlüğünü yapıyormuş. Güzellik üzerine bir konu olunca masadaki dört hanım kulakları kabarttık haliyle. Merkezde yok yok. Kadınların hatta erkeklerin genç kalmaları yani yaşlılığı durdurmaları üzerine her şey düşünülmüş. Ama ben şu an için en önem verdiğim konu olan dövme sildirme meselesi üzerinde durdum. Hatta kulaklarımı öyle kabarttım ki bir gün sonra soluğu klinikte aldım.

        Herkes hata yapabilir

        EVET gençlik hatası. Herkes hata yapabilir. Ben de o hatayı yapmış olanlardanım. Yani efendim sevgilinizin adını, baş harfini falan filan bir yerinize kazıtmayın. Sonra pişman olursunuz. Ben evlenirken yaptırdığım yüzüğü ve sonrasında onu kapatmak için yine yaptırdığım kocaman dövmeyi parmağımdan kazıtmak istiyordum. Daha önce bir kez denedim ama o kadar acıdı ki, dayanamadım. Yani vücuduma komple dövme yaptırayım ama sildirmeyeyim. O kadar acıdı. Öykü, “Bildiğim kadarıyla acımıyor gel deneyelim” deyince inanın koşa koşa gittim. Estetik cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu bana gayet acısız bir mevzu olacağını anlattı ve işleme başladı. Gerçekten ilk seans sıfır acısız noktalandı. İki saniyede de bitti. Gelişmeleri size zaman zaman aktaracağım. Daha 3-5 seans gerekiyor çünkü. Ücret konusuna gelince dövmenin büyüklüğüne göre değişiyor. Sizin de eğer geçmiş hatalarınız varsa Öykü Serter’e başvurun. O sizi en doğru ellere teslim edecektir.

        Her kadın genç kalmak ister

        BU arada klinikte daha diğer detaylarla ilgilenemedim. Tabii ben de her kadın gibi genç kalmak, yaşlanmayı durdurmak istiyorum haliyle. Ama şu an önceliğim dövmeydi. Diğer konulara zamanla değineceğim.

        JLo poposuna kızıyorlar

        INSTAGRAM, haddini aştığı için Rihanna’yı sildi biliyorsunuz. Ama Rihanna artık gerçekten sınırları zorlamıştı. Mesela son günlerde Jennifer Lopez de seksi fotoğraflar paylaşmaya başladı. En seksi haliyle poposunun resimlerini paylaşıyor. Ama sınırları zorlamıyor. O yüzden de kimseyi rahatsız etmiyor diyeceğim ama bazen fotoğraf altındaki yorumlara bakıyorum yine bizim memleketten ses çıkıyor. Jennifer’e söylenmedik söz bırakmıyorlar. Bazı yorumlar da Türkçe yazılıyor. Hatta “İki çocuğun var utanmıyor musun?” diye yazan bile var. Yani herkese kızıyoruz, herkesi eleştiriyoruz. Durum bu. Anlayana.

        Diğer Yazılar