Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLİYORUM bana çok kızacaklar, hatta sinir olacaklar, hatta çok sinir olacaklar ama taze çiftin arasında kara kediler dolaşmaya başlamış. Evet evet Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar’dan bahsediyorum. Bu hafta o kadar çok kişiden duydum ki olayı. En derin ayrıntısına kadar. Herkes bu konuyu konuşuyor. Gerçekten bir değil birkaç hatta bir sürü kişi. Nazar değdi sanırım. O kadar göz önünde olmak. O kadar göz önünde düğün yapmak. İşte şimdi de araları biraz limoni olmuş. Mevzudan bahsetmeyeceğim. Her çiftin arasında olur böyle mevzular. Evli insanlar konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz. O yüzden konuya değinmeyeceğim. Daha çok yeniler. Ve malum ilk altı ay biraz zordur evlilikte. Ama şu var ki, ne olursa olsun, aralarına ne girerse girsin ikili bir yıl boşanmayacak ve deneyecek. Ailelerin de isteği onayı bu yönde. Zaten yaşanan krizde aileler araya girip yeni evli çifte müdahale etmiş. Özellikle Neslişah Alkoçlar’ın Engin Altan Düzyatan’a “Üç çocuk dünyaya getireceğim” sözünün yerine getirilmesi bekleniyormuş. Evet evet Engin Altan Düzyatan, Neslişah’tan üç çocuk istedi ve bunun sözünü aldı. Ne güzel olur. Hatta harika olur. Kız güzel, erkek yakışıklı. Ne tatlı çocukları olur öyle değil mi? Ha bu arada klasik yalanlanacağım. Hatta kızacaklar bana dememin nedeni o belki bunları yazdığım için. Varsın kızsınlar da inşallah aralarını en güzel şekilde düzeltirler. Sonuç olarak ikisi de mutlu olmak istiyor. Engin Altan Düzyatan’ın ne kadar çok baba olmak istediğini biliyorum, duyuyorum. Daha önce ki, ilişkisinde de bunu çok istedi. Hatta defalarca dile getirdi. Belli mi olur belki en yakın zamanda bebek haberi gelir.

        Açlıktan KİMSE ölmemiş

        PAZAR günü Şeyda Coşkun ile küçük bir etkinliğe katıldık Marmara Forum’da. Şeyda’yı en çok eleştiren, hatta “Olmaz böyle bir sistem” diyen kişi benim. O gün de didikledim kendisini. Hatta sordum da sordum. Ama bana dedi ki, “Esin açlıktan kimse ölmemiş. Bir anne ve çocuğun gün içinde sadece hindistanceviziyle beslendiğine şahit oldum.” Tamam açlıktan kimse ölmemiş kabul ediyorum ama sağlıklı yaşam diye bir şey var öyle değil mi? Ben bunları düşünürken Nebil Özgentürk Belgeseli Asırlık Yüzler’i hatırladım. Belgeselde 19’uncu yüzyılı da, 20’nci yüzyılı da, 21’inci yüzyılı da görenleri izledim. 100 yaş insanlarının söylediği hep aynı şey vardı: “Az yemek. Ama sağlıklı yemek yemek. Hiçbir şeyden geri kalmadan beslenmek. Abartmadan. Tamamen doğadan beslenmek.” Hepsinin üstüne bastıra bastıra söylediği bir şey daha vardı ki, uyku. Şeyda Coşkun’un insanları bilinçlendirdiği ve özellikle milleti sokaklara döküp yürüttüğü için ayrıca tebrik ediyorum. Ve kendisinden anladığım şudur ki, Şeyda Coşkun insanlara az yemek yemenin olabileceğini hatta mümkün olduğunu anlatmaya ve alıştırmaya çalışıyor. Sağlıklı mı değil mi tabii herkes tarafından tartışılır. Diyet konusu ucu çok açık hatta hiç kapanmayacak bir konu. Bu arada Hadise ile problemi konusunda ekstra hassas. Ve bu konu hakkında hiç konuşmak istememesine rağmen ben sordum diye yanıt verdi. Ancak ben bir kere daha yazmıştım. Hiçbir diyetisyen harikalar yaratamaz. İş sizde biter. Bir kez zayıflayınca sonradan gelsin börekler, poğaçalar, kebaplar olmuyor. Dikkat etmek gerek. Zaten hiçbir diyetisyen “Ömür boyu bana bağlı kal” dememeli. Sana yeme-içme şeklini öğretmeli ve sonra da sen ondan öğrendiklerinle hayatına devam etmelisin. Zaten öyle diyorsa o diyetisyenden hızla uzaklaşın. Ve mutlaka Nebil Özgentürk’ün belgeselini izleyin.

        Şirince de TURİST akınına uğrar

        ÇOK insan şaşırdı. Hatta acayip şaşırdı Gülben Ergen’in ani evliliğine. Ama ben hiç şaşırmadım. Zaten bekleniyordu. Pek güzel olmuşlar, pek güzel yakışmışlar Erhan Çelik ile. “Sonsuza kadar evet” dedikleri gün paylaşılan fotoğraflar harikaydı, ben kendimi alamadım. Bakmaya doyamadım. Bana göre de yılın en güzel gelin-damat görüntüsü olmuş. Gülben’in saçı, makyajı, gelinliği on numara olmuş. Beren Saat ve Kenan Doğulu birinci sıradaydı benim için ama şu an ikinci sıraya inmiş durumdalar. Çelik çifti güzel, samimi, içten gözüküyordu. Ve asıl Şirince Köyü nasıl patlayacak siz onu düşünün. Turlar başlamıştır bile. Hatta düğün dernek rekoru kırılır.

        Diğer Yazılar