Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1. Esra Hanım merhaba. Yazılarınızı takip ediyorum ve önerileriniz çok yardımcı oluyor, çok teşekkürler. Size sormak istediğim defilelerde gördüğümüz o muhteşem görünen transparan kıyafetleri günlük hayatta nasıl giyebileceğimiz konusunda olacak. (Ayfer H. – İstanbul)

        - Evet, yeni sezonda neredeyse gecelikleri andıran transparan ve seksi kıyafetler çok moda. Ancak bunları podyumlarda gördüğümüz gibi cüretkar uygulamak doğru olmayacaktır. Ama bu da transparan giymeyin anlamına gelmiyor. Yapmanız gereken giyeceğiniz ortama göre transparanın derecesini ayarlamanız. Eğer transparan bir bluz giyiyorsanız, ince atletle tamamlayabilirsiniz. Ya da transparan bir elbisenin içine mini astar etek giymelisiniz. Baştan aşağıya transparan olmaktansa belirli bölgeleri kapatarak başka bölgeleri açıkta bulundurmak daha uygun olacaktır.

        2. Merhaba. Üniversite öğrencisiyim. Modayı yakından takip etmeye çalışıyorum. Ve tam bir aksesuvar hastası olduğumu söyleyebilirim. Şuanki takıntım da şapkalar. Sizden öğrenmek istediğim ilkbahar-yaz sezonunda nasıl çapkaların moda olduğu konusunda olacak. Şimdiden teşekkürler. (Nurgül K. – İzmir)

        - Şapka yeni sezonda da olmazsa olmaz aksesuvarlardan. Özellikle fedora yani fedora tipi şapkalar yine çok moda. Bu modellerin hasır örgü olanları yaz için ideal seçim olacaktır. Aynı zamanda büyük şapkalar da hem yaz güneşinden korunmak hem de trendy görünmek için doğru tercihlerden. Baseball şapkalarını kullanmayı artık erkeklere bırakalım. Bunun yerine fedoralar daha cool tercih olacaktır.

        3. Esra hanım merhaba. Hukuk Fakültesi öğrencisiyim ve aynı zamanda ticari danışmanım.1.87 boyonda 85 kg. ağırlığında, sarışın ve mavi gözlüyüm. 32 yaşındayım. Tarz olarak spor ve klasik kombine edilmiş fakat sporu ağır basan, dar kalıplı kıyafetleri tercih ederim. Bana benim fiziksel özelliklerime ve tarzıma uygun önerileriniz ne olur? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. (Orhan K.- İstanbul)

        - Boyunuz ve kilonuzdan ince ve uzun olduğunuzu söyleyebiliriz. İnce ve uzun boylu erkeklerin yapısı için boyuna çizgililerden uzak durulması gerekir. Kalın, enine çizgili gömlekler ya da tişörtler sizin için en uygun seçim olur. Baştan aşağıya tek renk giyinmek, sizi daha da ince göstereceği için tercih etmemenizde fayda var. Gömleğinizin vücudunuza oturan kalıpta bir model olmasına özen gösterin. Yuvarlak burunlu ayakkabılar, çok uzun boyluları proporsiyonları hatalıymış gibi gösterir. İş ayakkabılarında seçiminizi kare kesimli modellerden yana yapın. Sizin giymemeniz gereken bir başka kıyafet de, dar kesimli jeanler. Düz kesimli modeller size daha uygun olacaktır. Lacivert veya gri çift düğme, dar kesim bir takım elbise sizing icin uygun seçim olacaktır. İçine mavi dar bir gömlek, düz tek renkte veya desenli dar ve ince kravat, kahverengi ayakkabı ve kemerle tamamlayabilirsiniz. Spor olarakta jeanlerle tişört ya da bisiklet yaka trikolarla sneakerla tamamlayabilrisiniz. Sarışın olduğunuz için açık renkler yerine koyu renkleri tercih etmenizi öneririm. Lacivert, gri ve fume renkte takımların içine mavi, uçuk pembe, beyaz çizgili gömlekleri tercih edebilirsiniz.

        Diğer Yazılar