Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Stil, moda, trendler, alışveriş hakkında her şeyi bu köşede sorabilirsiniz. Özel geceye ne giyeceğinize karar mı veremediniz, ya da hangi aksesuvarla kıyafetinizi tamamlayacağınızı bilemediniz... Çok kolay, ecoruh@htgazete.com.tr adresine sorularınızı yazın, cevaplandıralım.

        1. Esra Hanım merhaba. Yazılarınızı takip ediyorum ve önerileriniz çok yardımcı oluyor, çok teşekkürler. Size sormak istediğim defilelerde gördüğümüz o muhteşem görünen transparan kıyafetleri günlük hayatta nasıl giyebileceğimiz konusunda olacak. (Ayfer H. – İstanbul)

        - Evet, yeni sezonda neredeyse gecelikleri andıran transparan ve seksi kıyafetler çok moda. Ancak bunları podyumlarda gördüğümüz gibi cüretkar uygulamak doğru olmayacaktır. Ama bu da transparan giymeyin anlamına gelmiyor. Yapmanız gereken giyeceğiniz ortama göre transparanın derecesini ayarlamanız. Eğer transparan bir bluz giyiyorsanız, ince atletle tamamlayabilirsiniz. Ya da transparan bir elbisenin içine mini astar etek giymelisiniz. Baştan aşağıya transparan olmaktansa belirli bölgeleri kapatarak başka bölgeleri açıkta bulundurmak daha uygun olacaktır.

        2. Merhaba. Üniversite öğrencisiyim. Modayı yakından takip etmeye çalışıyorum. Ve tam bir aksesuvar hastası olduğumu söyleyebilirim. Şuanki takıntım da şapkalar. Sizden öğrenmek istediğim ilkbahar-yaz sezonunda nasıl çapkaların moda olduğu konusunda olacak. Şimdiden teşekkürler. (Nurgül K. – İzmir)

        - Şapka yeni sezonda da olmazsa olmaz aksesuvarlardan. Özellikle fedora yani fedora tipi şapkalar yine çok moda. Bu modellerin hasır örgü olanları yaz için ideal seçim olacaktır. Aynı zamanda büyük şapkalar da hem yaz güneşinden korunmak hem de trendy görünmek için doğru tercihlerden. Baseball şapkalarını kullanmayı artık erkeklere bırakalım. Bunun yerine fedoralar daha cool tercih olacaktır.

        3. Esra hanım merhaba. Hukuk Fakültesi öğrencisiyim ve aynı zamanda ticari danışmanım.1.87 boyonda 85 kg. ağırlığında, sarışın ve mavi gözlüyüm. 32 yaşındayım. Tarz olarak spor ve klasik kombine edilmiş fakat sporu ağır basan, dar kalıplı kıyafetleri tercih ederim. Bana benim fiziksel özelliklerime ve tarzıma uygun önerileriniz ne olur? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. (Orhan K.- İstanbul)

        Diğer Yazılar