Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray ve Beşiktaş transferin son günü oyuncu ararken, Antalya maçında gözüm Fenerbahçe’nin yedek kulübesine takıldı. Ozan Tufan, Volkan Şen, Alper Potuk ve Meireles... Diğerlerini saymaya gerek bile yok. Bu kadar geniş ve yıldızı bol bir kadronun bizim ligimizde sıkıntı yaşayacağını düşünmek çok zor. Ama dün gece gördük ki, işler öyle gitmiyor. Bu yıl Eto’o ile gündeme gelen Antalyaspor, Kadıköy’de ilk yarı pek hücum düşünmedi. F.Bahçe ilk yarım saatte iki beki ile hücumu kalkamayışı, adam eksiltecek oyuncu sayısının azlığı ofansif oyunu olumsuz yönde etkiledi. Antalya’nın çok adamla kendi yarı alanına çakılı kalışıyla, F.Bahçe pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarının son 15 dakikasında oyunu kenarlara yayan, kanat bindirmeleri yapan Diego ve Nani’nin hareketliliğiyle maçı rakip yarı alana yayan F.Bahçe, beklediği gole devre biterken kavuştu. Van Persie- Nani ortak yapımı gol, alkışlanacak cinstendi.İlk 45 dakika Antalya’da en çok merak edilen ve gözlenen oyuncu Eto’o’ydu. Kjaer’in kelepçe taktığı Eto’o, bu yarıda pek etkili olamadı. Yenik duruma düşen Antalyaspor, ister istemez ikinci yarıda oyunu önde oynamaya başladı. Rakibin açılmasıyla F.Bahçe rahatladı. Daha çok pozisyon üretmeye başladı. Ancak gol girişimleri ve beklentileri hep aynı oyuncular üzerine yoğunlaştı (Van Persie, Nani, Diego). Pereira’nın geniş kadroya rağmen Volkan Şen ve Alper Potuk hamlelerini geç yapması, Souza’yı dışarı alması, Ozan Tufan’ı hiç düşünmemesi dünkü maçtan sonra çok tartışılır. Yıldızlar topluluğu bir takımın, öne geçtiği ve kendi evinde oynadığı bir maçta ecel terleri dökmesi inanılır gibi değil. Pereira bu maçtan sonra iyice düşünsün. Çünkü bir yerde hata yapıyor. Ya bu takımın oyun sistemi yanlış, ya da sahaya çıkan ilk 11... Kısacası, Nani’nin uzatmalarda attığı frikik golü bence en çok teknik direktörü kurtardı.

        NANI ISINIYOR

        Geldiği ilk günlerde tutuk gözüken Nani, yavaş yavaş ısınıyor. Dün gece gördük ki, Nani F.Bahçe için birçok maçta çilingir olacak.

        MİLLİ YEDEK

        Transfer sezonunun en çok konuşulan ve kulüplerin paylaşamadığı Ozan Tufan, F.Bahçe’de yedek bekliyor. A Milli Takım’da banko oynayan Ozan Tufan neden kulübede, anlamış değilim.

        Diğer Yazılar