Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa’nın maça ağırlığını koyacak, maçın kaderine etki edecek oyuncuları sakat ve cezalıydı. Rıza Çalımbay, sahaya 11 çıkarmakta zorlanıyordu. Kulübede ona ‘B planı’ yaptıracak oyuncu da yok sayılırdı. Böyle bir rakip karşısında elbette ki F.Bahçe maçın favorisiydi. En büyük eksikleri ise Mehmet Topal’dı. Takım kadroları açıklandığında ise Pereira’nın herkesi şaşırtan sürprizini gördük. Kjaer ve Bruno Alves’in önünde Kadlec de sahadaydı. Onun yerine oynayacak Meireles, Alper ve hatta Caner ise kulübedeydi.

        Ozan Tufan, Diego ve Kadlec orta sahası ile F.Bahçe ilk 45 dakika beklenen görüntüden uzakta gözüktü. Soldan Volkan Şen ve Hasan Ali, sağdan Gökhan Gönül’ün kanat bindirmeleri olmasa takım pozisyon bulamıyor. Fernandao yok, Van Persie var ama sıkıntı devam ediyordu. Nani desen; bir var, bir yok! Kasımpaşa’nın etkili silahları da olmayınca F.Bahçe defansı, en rahat maçlarından birini oynadı. Misafir takım, oyun golsüz giderken bir şans yakaladı. Del Valle kale önünde bulduğu topu ıskalamasa maçın şekli şemali de değişirdi.

        Kasımpaşa’nın iki stoperinin (Titi- Omeruo) acemice işler yapması, F.Bahçe’nin de işini kolaylaştırdı. Diego’nun golüyle rahatlayan F.Bahçe, Titi’nin yardımıyla da maçı çabuk koparttı. Devre biterken sarı kartı olan Titi’nin Volkan Şen’e yaptığı hareket penaltı ve kırmızı getirdi. Van Persie’nin moral bulduğu atıştan sonra ilk yarı iki farkla bitti. Aslında 10 kişi kalmış Kasımpaşa için maç da bu yarıda bitmişti. Oyunun ikinci yarısında moralli ve istekli F.Bahçe farkı artırmak için bastırmaya, Kasımpaşa da direnmeye devam etti. Sahada ve skorda sayısal üstün olan F.Bahçe, ikinci yarıda da çok pozisyon buldu.

        Son 20 dakikaya gelindiğinde Pereira’nın mavi boncuk dağıtma zamanı geldi. Ozan Tufan’ın yerine Mehmet Topuz’u, Volkan Şen’in yerine Alper Potuk’u, Van Persie’nin yerine ise Fernandao’yu sahaya sürdü. Gidişatı belli bir maçta, Van Persie-Fernandao niye yan yana oynamaz, biz de anlayamadık! Neyse, F.Bahçe kazanırken en şanslı kişi de yine Pereira’ydı. Dün gece takımının başına bir kaza gelse Kadlec tercihini kolay kolay kimseye anlatamazdı. Benden söylemesi...

        GÜL BİRAZ NANİ!

        İyi oynasan da oynamasan da F.Bahçe seyircisi senin arkanda. Ama sahada sanki işkence görüyor gibisin. Ne olur, biraz yüzün gülsün!

        MAÇLAR EKSİK OYNANIYOR

        Daha önce de söylediğim gibi bana göre maçlar eksik oynanıyor. Dün gece ilk 45 dakikada 3 serbest atış, 5 dakikada atıldı. Devre sonuna da sadece 2 dakika eklendi.

        Diğer Yazılar