Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa ligde evinde ilk yenilgisini tattırdığı Osmanlıspor’u, bu defa evinde kupa maçında ağırlamıştı. Tek maçlık ve telafisi olmayan kupa oyununa iki taraf da kazanmak için çıkmıştı. Ofansif futbol anlayışına rağmen oyunun ilk 30 dakikası pozisyonsuz geçti. Bu yarının son bölümünde ise rakip kale önünde etkili olan, pozisyon bulan bir Kasımpaşa seyretmeye başladık. Osmanlıspor’un, bu yarıda Bifouma ile yakaladığı tek fırsat dışında hücum organizasyonu yapamadığını gördük.

        Kasımpaşa’da önce Adem Büyük kale önünde topu Hakan Arıkan’a nişanladı. Ardından Eduok, Adem Büyük’ün “Al da at” dediği topu kale önünde ıskaladı. Ardından Koita’nın kafası direkten geri dönünce devre de golsüz bitiverdi. İkinci bölümde de iki taraf da gole dönük ama defans tedbirlerini elden bırakmadan oynadılar. Kasımpaşa’nın ikinci bölgeyi çabuk geçtiği bu bölümde kale önü telaşı ve son vuruş beceriksizliği yine golü getirmedi.

        Kemal Özdeş ilk hamlesinde Eduok’un yerine Tunay Torun’u, ikinci hamlesinde de Koita’nın yerine Guanca’yı oyuna aldı. Osmanlıspor’un Bifouma ile golü düşündüğü dakikalarda sonuç değişmeyince maç uzatmalara gitti. Dünkü kupa oyununun en dikkat çekici yanı net gollük pozisyonların yaşandığı bir 90 dakikanın uzatmalara gitmesiydi.

        Uzatma bölümünde de gol atma beceriksizliği ve şanssızlığı devam etti. Kasımpaşa’da son hamle Turgut Doğan Şahin’in oyuna girişi oldu. Sahada kısa bir süre kalmasına rağmen Turgut Doğan Şahin net bir mesaj verdi: “Gol atmak beceri ister.” Gerçekten de sol kanattan ceza sahasına giren Turgut, dar açıya rağmen topu Hakan Arıkan’ın solundan ağlara yollayarak ev sahibinin beklediği golü buldu. Bu 3 puan getiren değil, çeyrek final getiren goldü. Tebrikler Kasımpaşa...

        Diğer Yazılar