Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        F.BAHÇE istim üzerinde, son 4 maçını kazanmış, moralli, seyircisiyle barışmış. Kadıköy’de tribünler artık tenha değil. Rakip ligin dibine demir atmış, ne yönetimi var ne de teknik direktörü... Kadroları teraziye koysan, kefeler şaşırır! Kısacası haftanın banko maçı.

        Aykut Kocaman kazanan takımı bozmamış, Valbuena’yı yine yanına oturtmuş. F.Bahçe 4’lü defans ve tek santrfor Soldado ile sahada. Doğru mu, tartışılır. Maç başlıyor, sahadaki görüntü herkesi şaşırtıyor. İyi motive olmuş, haddini bilen, disiplinli bir Karabük var. F.Bahçe’de Dirar sahada yok, Topal ve Josef’in ofansif futbola pek kafaları yatmıyor. İki bek Şener ve İsmail, hücuma katılmıyor. Aatif ve Giuliano etkisiz. Sonuçta da ilk 45 dakikada ne pozisyon var ne de gol.

        Kocaman 2. yarıya sadece kendinin değil, herkesin beklediği hamleyle başlıyor. Valbuena sahaya, Şener dışarıya... Valbuena’nın girmesiyle de sahada bambaşka bir F.Bahçe seyretmeye başlıyoruz. Çünkü adam dikine oynuyor, adam eksiltiyor ve de duran top ustası. İlk kornerinde topu Topal’ın kafasına adrese teslim yolluyor.

        Bu golden sonra sahanın tek hakimi Sarı-Lacivertliler oluyor. Fransız futbolcu, golün asistiyle yetinmiyor, sonra da nefis bir vuruşla tribünleri ayağa kaldıran bir gol atıyor. Kısacası Valbuena çalıyor, F.Bahçe oynuyor. Karabük galibiyetiyle 5’te 5 yapan F.Bahçe bana göre artık şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir.

        Diğer Yazılar