Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazandıkları Göztepe maçından sonra Başakşehir için şu notu düşmüştüm: Bu dengesiz, laubali ve de havalı defans bu takıma yakında ağır bir fatura ödetir.

        Dün gece Alanya karşısında maçın favorisi, kim ne derse desin Başakşehir’di. Ev sahibi 1 puan lsa çok da üzülmezdi. Oyun başladı ve rakip alan yerleşen, topla daha fola oynayan takım Başakşehir’di. Ama gel gör ki takım pozisyon fakiri. Emre, Kerim Frei ve Visca’ya rakip göz açtırmıyor. Diğer oyuncuların da maça katkıları yok bile. Adebayor’un yerine oynayan Mevlüt Erdinç’i ara ki bulasın! Adebayor mumla aranıyor.

        İlk 20 dakika rakibin isminden çekinen Alanya, çakılı geri dörtlüsüyle kendi alanında saklanınca onlar da pozisyon üretemediler. Ancak sonra baktılar ki, rakipleri evlere şenlik başladılar açılmaya... Geriden oyun kurmayı beceremediği halde, ısrarla bu işi sürdürmeye çalışan Başakşehir’i anlamak zor. Attamah, Epureanu, kaleci Volkan ve iki bek, rakipler için bulunmaz nimetler. Sana öyle asistler (!) yapıyorlar ki, durduğun yerde pozisyona giriyorsun. Alanya önce Emre Akbaba, Mbilla ile net pozisyonlar buldu. Onlar işi beceremediler ama Fernandes yine bir ikram sonucu takımını öne geçirdi. Bu golden sonra ev sahibi biraz şanslı biraz becerikli olsa maç zaten ilk yarıda bitecekti.

        Başakşehir şansıyla skor olarak maçı ikinci yarıya taşıdı. Abdullah Avcı’nın ilk hamlesi Mossoro-Bajic değişikliği oldu. Bu yarıda da atak oynar gibi gözüken Başakşehir, golleri bulan ev sahibiydi. Son 20 dakikaya girilirken Epureanu oyun dışı kalınca maçın sonucu da zaten belli oldu. Farklı Alanya yenilgisi, Başakşehir için ağır bir darbe. Zaten bu defans bu görüntüsüyle bu takıma havlu attırır. Haftaya oynanacak Beşiktaş maçı da her açıdan onlar için daha da zor geçecek, haberleri olsun. Hem de Emre Belözoğlu yokken!..

        Beşiktaş maçı Başakşehir için her açıdan zor geçecek, haberleri olsun.

        *******

        GÖZDAĞI

        2 haftada takımıyla inanılmaz sonuçlara imza atan Mesut Bakkal’ı kutlamak lazım. Bu iki haftada rakiplerinin hesaba katmadığı 6 puanı alan Alanya, adeta gözdağı verdi. Bu takıma düşer diyenler bir daha düşünsün.

        ********

        BİLEREK Mİ GÖRDÜ!

        Konya maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Emre, F.Bahçe maçında oynamamıştı. Dedikodular da ayyuka çıkmıştı. Dün gece gördüğü sarı kartla Beşiktaş maçında da oynayacak. Hem de kartı, takımı 4-1 yenikken, uzatmalarda gördü. Bu kartı da bilerek gördü mü dersiniz!

        Diğer Yazılar