Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe’de maçın kaderine etki edebilecek oyuncular (Emre, Emenike, Gökhan Gönül, Mehmet Topal) yoktu. Antalyaspor kümede kalma hesapları yapıyordu ve şiddetle puana ihtiyacı vardı. F.Bahçe’de aslar varken şans bulamayanlar, (Selçuk Şahin, Salih, Kadlec, Mehmet Topuz) sahadaydı. “Eksik F.Bahçe zorlanır” diyenler az değildi. Rakibini az silahla yakalayan Antalyaspor’un puan için şansı artmıştı. “Bizleri farklı bir 90 dakika bekliyor” diyerek oyunu izlemeye başladık. F.Bahçe’nin geniş kadrosu sayesinde sahada çok sıkıntıya düşmediğini gördük. Caner’in frikikten gelen golüyle tribündeki şov da arttı. Antalyaspor’un bu gole çabuk cevap verişi, tribünlerin çok umurunda olmadı. Taraftar takımından emindi. Sahada çok iyi mücadele eden bir takım, tekmeye kafaya sokan oyuncular vardı. Sonuçta F.Bahçe, “Sıkıntı yaşar” denilen bir maçı daha kazanıp şampiyon oldu. Tebrikler. Şimdi dün geceden sizlere bir kaç not düşelim.

        Aslar yokken forma bulanlardan Kadlec, kulübeye dönmeyebilir. Meireles’in çıkışı sürüyor. Her yıl bine yakın kulübün kamp yeri olarak seçtiği şehrin takımı Antalyaspor, temenni etmeyiz ama PTT 1. Ligi’ne daha yakın duruyor.

        Şampiyon Fenerbahçe için ise artık tur zamanı geldi. Sarı-Lacivertliler turu, haftaya Beşiktaş maçından sonra mı atar, yoksa Şükrü Saracoğlu’nda mı bilinmez. Bana sorarsanız, tur zamanı Kadıköy’deki Rize maçıdır.

        Diğer Yazılar