Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        F.Bahçe, Kadıköy’de yeni sezon öncesi önemli bir maça çıkıyor. Tribünlerde alışılmadık bir tenhalık var. Bu tenhalığı farklı yorumlayanlar olabilir. Yönetime kırgınlık mı, kızgınlık mı yoksa hepimizi terleten sıcaklar mı? Orasını bilemem. Yönetim fazla transfere gerek duymamış, teknik direktör gönderilmiş ve yeni teknik adamın ilk ciddi sınavı...

        İsmail Kartal’ın sahaya sürdüğü 11’de sürpriz yok. Aslında dün gece sahaya çıkan 11, ideale yakın olanı. Mehmet Topuz’un yerine Gökhan Gönül, Meireles’in yerine de Diego Ribas girer o kadar. Ersun Yanal’ın F.Bahçesi ile dün geceki F.Bahçe arasında futbol olarak pek fark göremedik.

        Sarı-Lacivertli ekipte aynı isimler yine ön planda. Caner bomba gibi. Dün gece bir de nefis frikik golü attı. Kuvvetlenen Emenike ve Sow, hücumda büyük silah. Mehmet Topal ve Kuyt, özveriyle oynamaya devam ediyor. Emre de ustalığını konuşturuyor.

        Defansın ortasında görev yapan Bekir-Bruno Alves ikilisi biraz ağır kalıyor. Orta alandan destek gelmezse işler zorlaşır. Ben hazırlık maçlarına pek inanmam. Resmi maçların havası farklı olur.

        Yine de Yunan şampiyonu Olimpiakos gibi bir rakip karşısında F.Bahçe’nin futbolunu olumlu bulduk.

        Tahminin Gökhan Gönül ve yeni transfer Diego Ribas’ın gelişi ile bu takım vitesi biraz daha yükseltir.

        NOT: Futbolcular, (Caner ve Emre) her golden sonra kulübeye İsmail Kartal’a koştular. Bunun yorumunu da sizlere bırakalım.

        Diğer Yazılar