Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadıköy’de Fenerbahçe’den puan almanın yolu, sadece defans yaparak gerçekleşmiyor. İşte bu yüzden, “korkunun ecele faydası yok.” G.Antepspor maça çok önde başladı. Rakibine pres yapan ve ilk dakikalarda golü planlayan misafir takımın bu düşüncesi çok çabuk rafa kalktı. İlk 15 dakikadan itibaren de oyun tahmin ettiğimiz gibi “tek kale” maça dönüştü. F.Bahçe çok adamla, kanatlardan Gökhan ve Caner’i de kullanarak yükleniyor, G.Antep de elinden geldikçe savunma yapıyordu. Misafir takımın kendi alanından çabuk ve doğru paslarla çıkamayışı kontratak yapmalarını da engelliyordu. Hem de sadece hücumu düşünen F.Bahçe, hiç bir savunma tedbiri almadı oyunda. Takımın en büyük ümidi, futbola bir yıldan fazla ara veren İbrahim Akın’dı. F.Bahçe üstün oynadığı maçta ise gereksiz yere telaş yapıyordu. İlk 10 dakika içinde bile Sarı-Lacivertli takım, sanki son 10 dakikayı oynar gibi kontrolsüzdü. Oyunun ilk yarısı ile ikinci yarısı arasındaki tek fark ise F.Bahçe’nin saha içindeki gereksiz bir gerginliğiydi. Emre-Emenike saha içi tartışması, takımı da gerdi. Emenike oyundan düştü, dışarı çıktı. İsmail Kartal, Emenike ile birlikte dün çok top ezen Diego’yu da kenara alıp Webo ile Alper Potuk’u sahaya sürüp ilk hamlesini yaptı. F.Bahçe saldırırken, G.Antep maçın en net pozisyonunu genç Oğulcan ile değerlendirse skor ve sonuç, büyük bir sürprizle bizi tanıştırabilirdi. F.Bahçe’nin son 10 dakikada iyice paniklediği anlarda bir penaltı kararı imdatlarına yetişti. Kaptan Emre’nin usta vuruşu ile gelen gol, sadece galibiyeti değil F.Bahçe’yi kötü rüyadan da uyandırdı. Bir soru ile yazıyı noktalayalım: Sarı- Lacivertliler’in sahadaki disiplinsizliği, gerginliği ve telaşı acaba kulübedeki teknik adamdan mı kaynaklanıyor?

        KADIKÖY SESSİZ

        Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki tribün tenhalığı devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda tıka basa dolu tribünler önünde oynanan maçlara artık sessizlik hakim oluyor. Bu da taraftarından büyük destek alan, tribünü itici güç olarak kullanan Sarı- Lacivertli futbolcuları etkiliyor. Boş tribünler F.Bahçe’yi havaya sokamıyor.

        HAFTAYA KİM OYNAR?

        Dünkü maçta fazla iş düşmemesine rağmen Mert Günok, çok kritik iki top kurtardı. Bakalım haftaya deplasmanda oynanacak olan Akhisar maçında kalede Mert Günok mu yoksa cezası sona eren Volkan Demirel mi olacak?

        Diğer Yazılar