Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllar önce bir arkadaşıma ait olan bir ismin, bir de bedenin vardı. Güzeldiniz, uzaktan öyle canım çekerdi seni ve sizi kıskanır bu yüzden de kızgın bulurdum kendimi. İnsan engel olamıyor işte bazen.

        Öyle de kalmış bende ki sen...

        Yıllar sonra bir gece, ikimizde hiç kimsenin olmadığımız bir zamanda karşılaştık. Zamanında ait olduğun arkadaşım ise, seni gördüğümde aklıma gelecek kadar haliyle kalmış hayatımda.

        O geceye kadar yani sen hafif çakır halinle bana itiraf edene kadar bilmiyordum o geçmiş zamanda ikiz duygular ile beslendiğimizi.

        Ve yine o gece ne olursa olsun yılların acısını çıkarmak istercesine, işte olduğu kadarı ile sömürmek her ne anlama geliyorsa biz onun derdine düştük.

        Birbirimize hazır mıydık?

        Bunu hiç sorgulamadan, bedenlerimizin derdine düşmenin aslında ne kadar korkunç olduğunu bana anlatan da sendin.

        O gecenin sabahı senden kaçtığım an nefeslenip düşünüce artık hayal kırıklığıydı senin bende ki adın.

        Ben sende o günden sonra ne kaldım bunu hiç düşünmek istemeden yine geçti onca zaman ve ara sıra karşılaştığımız her ortamda birbirlerini fark etmekten kaçan iki insan olduk.

        Üzerimizdeki etkisini yitirdiğimiz yani sakinleştiğimizi fark ettiğimiz başka bir zaman diliminde bu sefer tek atımlık kurşun olmak yerine sevgili olabilmek için yaklaşmayı istedik. Kendimizin bile farkında olmadığı başka bir çekim vardı aramızda ve sanırım bunun cevaplarını bulmak adına zamanlarımızı bir birlerimiz ile paylaşmaya başladık.

        İlk defa sen olduğun için o geceye rağmen, denemek istemeye bu kadar içten sarılmıştım. Bedenini kusursuz gördüğüm gibi biz olabilmenin ne ifade edeceğini de görmek isteyen bendim. Bana sevgini ilgini anlatan dilini de kabullenen...

        Öyle sıcak, güven veren, hatta şaşırtan...

        Kendime bir türlü itiraf edemediklerimle gücümü toplayıp yüzleşmem çok zaman almadı…

        Senin başkasına ait olman ve imkânsız gibi görünmen benim için çok şeymiş.

        Sonra kendime yine itiraf edemediğim asıl çirkinliğin ile yüzleşme vaktim çoktan gelip geçmişti. Birine ait iken başkası için beslediğin ikiz duyguların, benimleyken başka biri için de beslenebilir miydi? Bu halinin güvensizliği sende ki beni…

        Kemirdi… Kemirdi… Kemirdi…

        ******

        Bana sizde biriken her ne ise yazın…

        Ben de kalbimin, ruhumun ve hatta bedenimin biriktirdikleri ile sizlere cümleler kurayım. fkazanci@haberturk.com

        Diğer Yazılar