Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        F.BAHÇE'DE G.Saray derbisi öncesi yapılan mali genel kurulu, şeffaflıktan uzak oluşu nedeniyle eleştirmiştik... Peki ideal bir genel kurul nasıl olur? Koltuklarınıza yapışın, biraz uçuk hayaller kurun... Demokrasinin sınırlarını zorlayın! Kara mizah üzerinden pazar günü bir genel kurul yapın...

        ■ Yer yine Faruk Ilgaz Tesisleri... Kongrenin başında hüzün var, saygı var! Derbi sonrası 19'unda hayata veda eden GFB'li Burak Yıldırım için saygı duruşu yapılıyor. Kongrede Sefa Kalya da hazır bulunup üyelere 'Fatiha' okutuyor.

        ■ Ardından Divan Başkanlığı seçimi... Divan Başkanlığı'na Hulusi Belgü seçiliyor. Demokratik (!) bir ortamda yapılan kongre de konuşmacılar söz almaya başlıyor. Kongre baştan sona kadar canlı yayınlandığı için tüm üye ve taraftarlar da şeffaf bir şekilde gelişmeleri takip ediyor.

        ■ Kürsüye ilk olarak Mehmet Ali Aydınlar çıkıp TFF Başkanlığı döneminde yaşananları, CAS davasının neden çekildiğini anlatıyor. Alkış, tufan kopuyor!..

        ■ İkinci konuşmacı Hakan Bilal Kutlualp. Bu sene transfere yaklaşık 40 milyon Euro harcamasına rağmen ve G.Saray'ın 10 puan gerisinde kalınmasının sebebini soruyor Aykut Kocaman'a ve yönetime..

        ■ Üyelerden Avukat Kerim Kerimoğlu da Kocaman'ı eleştiriyor! Feda sezonunu Fenerbahçe'den sadece 3 puan geride kapatan Beşiktaş'ta Samet Aybaba'ya "Güle güle" denirken zamanında 'beyaz mendil sallanan' Aragones kadar puan toplayabilen Aykut Kocaman'ın nasıl başarılı olarak lanse edildiğini soruyor!

        ■ Sadettin Saran'ın eleştileri Aziz Yıldırım'a. 2010 yılında 10+3 ve üst üste 3 şampiyonluk vaadiyle göreve gelen Yıldırım'a, "Bu vaadinizle F.Bahçe'yi mi yoksa Galatasaray'ı mı kastettiniz" diyor?

        ■ Aziz Yılmaz, 15 yıldır iktidarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'a "İnsan doğası gereği mental bir yorgunluk olabilir. Ama cezaevinden çıkar çıkmaz sözü verilen Fenerbank, 1 milyon üye projesi ve 1 milyar dolar bütçeli F.Bahçe'nin nerede" sonusunu yöneltiyor.

        ■ Söz alan diğer bir eski yönetici Recep Özcan, son 6 senede onca ekonomik üstünlüğe karşın sadece 1 şampiyonluk alınmasına vurgu yapıyor.

        ■ Eski kaptanlardan Onur Kayador'un gündeminde amatör şubelerin geldiği son durum var.

        ■ Eski üyelerden Kemal Belgin, Alex'in geri getirilip getirilmeyeceğini soruyor. "Geç yapılan transferler nedeniyle kaçan Şampiyonlar Ligi biletlerinden ders alındığını umut ediyorum" diyor.

        ■ Söz Aziz Yıldırım'da... Yine dev transferlerin sözünü veriyor! G.Saray'ın toplamda 20., Aziz Yıldırım dönemindeki 9. şampiyonluğunu elde ederek 4. yıldızı takan ilk Türk takımı olmasına izin verilmeyecek! "Düne kadar kulübü bakkal gibi yönettik" itirafında bulunmuş olan Yıldırım demogoji ve popülizm yapmıyor, yönetim kurulu ile birlikte tüm sorulara barkovizyon gösterimi ile tek tek cevap vererek Avrupa'nın dev kulüplerine bile parmak ısırtıyor.

        Ne dersiniz, böylesi daha hoş olmaz mı!

        Diğer Yazılar