Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Sompo Japan’ı belki de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir “kapışmanın” ardından saf dışı bırakıp Avrupa’nın dışına iterken, Akatlar’daki “sinir savaşından” zafer çıkaran taraf oldu.

        Ateşle barut yan yana olmaz diye boşuna dememişler. İki takım taraftarlarının tıklım tıklım dolu salonda maçı neredeyse “burun buruna” izlemesi olacak iş değildi. Belki de polis, bundan önceki 3 maçta kayda değer bir olay yaşanmamış olmasının rahatlığından olsa gerek, ilk etapta tüm olan bitene “seyirci kalmayı” tercih etti. Küfürleşmeyle başlayan gerilim, arttıkça arttı. Beşiktaş tribünlerinden Karşıyaka taraftarlarının üzerine ses bombası yağarken de, Beşiktaşlı bir bayan taraftarın, rakip seyircilerin attığı cisimle başı yarılırken de durum böyleydi ne yazık ki!.. Beşiktaş tribünlerinin bir kısmının, rakibin söylediği İzmir marşının küfürlü versiyonuyla karşılık vermesi de ayrıca “efendilikle” bağdaştırılacak cinsten bir eylem değildi.

        Akatlar’da dün olaylar ilk etapta misafir takımı olumsuz etkilemiş gibi görünse de ikinci yarıda sahaya karakter koyan taraf Pınar Karşıyaka idi. Yeşil-Kırmızılılar, 2. yarının başında 18 sayı geriye düşse de rakibin zayıf karnı oyun kurucu pozisyonundaki zaafını Green’le açığa çıkarıp, 21 dakika 37 sayıda tıkandıkları mücadelenin kalan 18 dakikasına tam 53 sayı sığdırdılar. Beşiktaş’ın, Kaf Kaf’ın farkı kapadığı süreçte “acemice” hatalar yapması ise sonunu hazırladı. 18 sayıdan sonra savunmaları yol geçen hanına döndü. Clark’ın da beş faulle kenara gelmesi sonrası oyunun iki yönünde de önce kontrolü, sonra da turu kaybettiler.

        Diğer Yazılar