Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe, Akatlar’da krizden Bogdanovic’in hünerli elleriyle çıkarken, Beşiktaş’ın başı, ezeli rakibinden çok “kendini bilmez birkaç seyircisiyle” dertteydi.

        Sarı-Lacivertliler’e Ülker Arena’da iki kez kaybetse de dişe diş oyunuyla takdir toplayan Beşiktaş, dün bu kez seyirci avantajını kullanmak için sahaya çıkmıştı. 11 sayı geriye düştüğü 15. dakikanın ardından da Kanarya’yı 10 dakika boyunca 9 sayıda tutup savunma ile kazandığı ivmeyle son periyoda önde girmeyi de başarmıştı. Ancak iki anonsa rağmen, basketbolla uzaktan yakından ilgisi olmayan, salona nasıl soktuklarını merak ettiğim o “tipler” torpilleri patlatmaya devam edip, güya destekledikleri (!) Beşiktaş’ın başına çorap ördüler. Takımlarının motivasyonunu bozmakla kalmayıp, 3. anonsla bir sonraki maçta sahanın kapanmasına neden oldular. Teknik faulün ardından topluca gelen küfürlü tezahürat da bu olumsuzluğun tuzu biberi oldu. Ve Beşiktaş, kazanabileceği maçı taraftarının kazdığı kuyuya düşerek kaybetti.

        F.Bahçe’de, verimsiz Datome’ye diğer atıcıların da eşlik etmesiyle kriz kapıyı çalmıştı. Ancak önce Melih Mahmutoğlu son çeyrekte takımını rahatlattı, ardından da Bogdanovic Beşiktaş’ı teslim aldı. Özetle Kanarya, kötü günde de yine kazanacak yolu bulmaktaki becerisini konuşturdu, seriyi de artık “dönüşü olmayan yola” soktu.

        Diğer Yazılar