Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Koç başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Sarı-Lacivertli camiada oluşan sinerjinin izleyeceği ilk maça doğrudan etki edeceği aşikardı.

        Uzun yıllardır görülmemiş bu rüzgarın ‘mutlu taraftar’ kitlesi ile sahada nasıl bir fırtınaya dönüştüğünü dün çıplak gözle gördük...

        Tabii ki F.Bahçe zaten serinin favorisiydi. Ama açığa çıkan ‘enerji’ oyuncuların da teknik ekibin de işini kolaylaştırdı.

        Tüm tribünler, sanki ‘zincirlerini kırmış, uzun yıllardır içlerinde bastırılmış duyguları dışa vuruyordu... Oluşan müthiş atmosfer, sahadaki oyuncular üzerinde de tam tabiriyle ‘doping’ etkisi yaptı.

        Taraftarlar, yolunu gözlediği başkana, Obradovic tribünlerde özlediği baskıya ve coşkuya, kısacası Fenerbahçe, kendisini Fenerbahçe yapan değerlere, en önemlisi de ‘sevgi ortamına’ yeniden kavuşmanın coşkusunu yaşıyordu sanki dün... Görülen o ki Kanarya, ‘fabrika ayarlarına’ dönmüş!..

        Evet; değişim rüzgarını fırtınaya dönüştüren bir Fenerbahçe Doğuş vardı dün sahada... İlk 3 dakikadaki 12-2’lik, 2. çeyrekteki 10-0’lık seri ile ateşi yakan Sarı-Lacivertliler, 33-12’lik 3. periyotla ortalığı yangın yerine çevirip, ‘doğa dışı’ bir ezici üstünlükle farka koştular. Bu daha serinin ilk maçı... Derenin altından daha çok sular akar. Ancak F.Bahçe bu sinerji ve enerjiyle ilk adımı attığı şampiyonluk yolunda kupanın kulbunu kolay kolay bırakacağa benzemiyor...

        Diğer Yazılar