Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen “İstanbul Autoshow” kapılarını açtı. 30 Nisan’a kadar açık kalacak fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da kadınlar ve öğrenciler tarafından hafta içi günlerde ücretsiz ziyaret edilebilecek.

        Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen “İstanbul Autoshow” kapılarını bugünden itibaren ziyaretçilerine açtı. Fuarda 19 markanın en yeni modellerini ve gelecekten ipuçları taşıyan konseptlerini görmek mümkün. Ancak bu yıl katılan markalar kadar katılmayanlar da konuşulacak. Pek çok marka ‘maliyet’ gerekçesiyle fuara katılmazken, pazarın küçülmesinin beklendiği bir yılda fuara katılan markalar ise, ‘Şartlar kötü de olsa, şov devam etmeli’ dediler. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Tarık Sönmez, ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar’ın katılımıyla resmi açılışı yapılan fuar 30 Nisan’a kadar açık kalacak.

        KADINLARA BEDAVA

        Hafta içi günlerde 10, hafta sonunda ise 20 TL’ye ziyaret edilebilecek olan fuarı bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi kadın ve öğrenciler hafta içinde ücret ödemeden gezebilecekler. Hafta sonunda ise kadınlar 10, öğrenciler 5 TL ödeyecekler. Fuar süresince Atatürk Havalimanı ve Kadıköy iskeleden servislerle etkinliğe ulaşılabilecek. Bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği fuara, Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, DFSK, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Ssangyong ve Toyota katılıyor. Fuarda, otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuvar ve yan sanayi firmaları, sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşları da yer alıyor.

        EFSANE NSX’İ SERGİLEYEN HONDA'DA PERFORMANS ÖNE ÇIKIYOR

        Ürün gamını baştan aşağı yenileyen Honda, 2017 İstanbul Autoshow’un ilgi odaklarından biri olmaya aday. Geçtiğimiz yılın ekim ayında Türkiye’de ürettiği 10. nesil Civic Sedan’ı lanse eden Honda, son olarak mart ayında Civic Hatchback’i piyasaya sürdü. Model atağını sürdüren marka, 2017 İstanbul Autoshow’da süper spor segmentindeki üyesi NSX efsanesinin yeni nesli ile kompakt sporcu Type R’ın yeni neslini sergiliyor. Bütün ürün gamını stant ziyaretçilerinin beğenisine sunan Honda, performans bölümünde yol versiyonu spor otomobillerinin yanı sıra Formula 1 aracını da ziyaretçilerin ilgisine sunuyor.

        ASTON MARTIN VULCAN11 MİLYON TL’LİK VOLKAN

        Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu, 2.4 milyon sterlin değerindeki “Vulcan” modelini Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow fuarında sergiliyor. Aston Martin’in sadece pist kullanımı için ürettiği ve otomobil tutkunlarının “şaheser” olarak yorumladığı Vulcan zamanın çok ötesinde teknolojik özellikleriyle fuara damgasını vurdu. Fuarda sergilenen birbirinden özel Aston Martin modelleri de ziyaretçilerini bekliyor.

        GÖZLER BU MARKALARI ARAYACAK

        İki yılda bir düzenlenen fuarda ziyaretçiler yeniliklerini merak ettikleri halde Bugatti, Porsche, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Kia, Suzuki, Mazda ve Volvo gibi markaları bu yıl fuara katılmadıkları için göremeyecekler. Yine de pek çok markanın yeni modelini bugün açılacak olan fuarda görme fırsatı yakalayacaksınız.

        E COUPE TÜRKİYE'YE MERHABA DİYOR

        Mercedes-Benz Türk, İstanbul Autoshow 2017’de 12. holdeki standında kompakt sınıftan geniş hacimli SUV’lara, geleneksel sedan otomobillerden coupé’lere, çevre dostu hibritlerden performans otomobilleri Mercedes-AMG modellerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesini sergiliyor. Marka fuarda yeni E-Serisi Coupé ve arazi sürüşü odaklı tasarım detaylarıyla güçlü ve sağlam bir sürüş sunan yeni E-Serisi All-Terrain’in Türkiye lansmanlarını da gerçekleştiriyor.

        2016 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan Vision Mercedes-Maybach 6 konsept otomobili ile geleceğin ipuçlarını şimdiden veriyor.

        MITSUBISHI ASX’İN YÜZÜ YENİLENDİ

        Temsa Motorlu Araçlar, yeni yüzlü Mitsubishi ASX’i ilk kez İstanbul Autoshow 2017’de otomobil meraklılarıyla buluşturuyor. Mitsubishi Motors’un gelecek nesil araçlarındaki gibi yenilenen ASX modelinde de yeni nesil “Dynamic Shield” ön tasarım konsepti kullanıldı. Yeni yüzlü Mitsubishi ASX modelinde krom detayların eklendiği yeni ön tampon, köpekbalığı yüzgeci görünümlü anten, yenilenen daha fazla destek sağlayan arka koltuk ve yeni döşemeler bulunuyor.

        Diğer Yazılar