Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önce şunu yazalım.

        Beşiktaş biraz dikkat etseydi 10-0 olurdu.

        Bu abartı filan değil. Ve üstelik bu sadece benim sayabildiğim. Daha da fazla olabilirdi. Sadece Q7, 5 tane kaçırdı. Gerisini siz hesap edin!

        Ben 1988’den beri Galatasaray’ı takip ederim. Büyük bir bölümü muhabirlikle geçmiştir. Ama inanın bu kadar ‘rezil bir Galatasaray’ı hiç görmedim. Fenerbahçe’ye 6-0 yenildiği maçta bile daha şahsiyetli oynamıştı.

        Tabii ki sadece arıza Tudor’da değil, bu maça hiçbir şekilde kafa olarak kendini hazırlayamayan Galatasaraylı futbolcuları da unutmamak lazım. “Arkadaşlar burası Galatasaray. Babanızın çiftliği değil.” Tudor dahil, hepsi o kadar sorumsuz, duyarsız, alakasız adamlar topluluğuydu ki... Ve ben onlara bir takım dahi diyemiyorum.

        Maçtan önce ben Beşiktaş’ın galibiyet oranını yüzde yüz vermiştim. Ama bu kadarını gerçekten hiç beklemiyordum. İlk yarı biraz direnip sonra tam teslimiyet! Orta alanında bu kadar tecrübeli oyuncu varken bu kadar kolay teslimiyetin açıklaması nasıl yapılır, bilemiyorum. Belhanda, Fernando, Feghouli, Ve Ndiaye. Görünüşte “vay canına” diyeceğiniz bir orta alan. Ama dünkü maçta makasın kestiği ince bir kağıt gibi zayıf. Beşiktaş ise tam bir bahçe makası.

        Şenol Güneş ne kadar ustalık sergiliyorsa Tudor henüz çıraklık döneminde bile değil. Bir kere hoca iki işi birlikte yapamıyor. Sahaya ya savunma diye çıkıyor, hücumu organize edemiyor. Ya da tam tersi. Üstelik bir de futbolculardan önce beyaz bayrak çekiyor. Böyle hoca mı olur, böyle kulübe mi olur! Net söyleyeyim Tudor, Şenol hocanın yanında sadece yardımcı gitse ona topları bile taşıtmazlar.

        Sonuç olarak Beşiktaş müthiş oynadı. Sonuna kadar hak etti. Tudor ise kapıya doğru hızlı bir şekilde yanaştı.

        Maçtan önce Beşiktaş’ın galibiyet oranını yüzde yüz vermiştim. Ama bu kadarını gerçekten beklemiyordum.

        BELHANDA

        Üçe beşe bakmadan hemen göndermek gerekir. Bir kere de işe yara! Büyük maçlarda kendini göster. Sneijder ile kıyasladığında koca bir sıfır...

        CENK

        Adam müthiş golcü. Artık Türk futbolunda bir Cenk gerçeği var. Son yıllarda bu kadar uyanık ve etkili bir Türk santrfor yoktu. İyi ki var.

        Diğer Yazılar