Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vahid Halilhodzic’i bir-iki laf söylemeden göndermek olmaz... Hani Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu senin çok iyi dostundu? 1 milyon 600 bin Euro’luk dostluk bu olsa gerek! Hani Hacıosmanoğlu’yla ayrılık vakti geldiğinde oturup konuşur, birlikte bir yemek yer, sonra da hesabı öder ve masadan kalkardınız? Sana son sözüm şu olsun hocam; sakın bir daha ‘Trabzonspor’ kelimesini ağzına alma! Hadi şimdi git ve cep telefonuna geldiğini söylediğin teklif mesajlarını değerlendir! Bu tekliflerin inandırıcı olduğuna da inanmıyorum ya neyse...

        Gelelim maça... Aykut Kocaman’ın yıllar sonra başka bir takım aracılığıyla Avni Aker’e gelmesi başta taraftarları gerdi. Bir de erken golü bulduklarında Trabzonspor’da panik başlamış oldu. Bir süre sonra Yusuf ve Cardozo’nun başarılı futbolu, takıma canlılık getirdi. 2-1 öne geçen Trabzonspor, ikinci yarıda perişan bir görüntüdeydi. Fırsatı kaçırmayan Aykut Kocaman skoru 2-2’ye taşıdığında Trabzonspor’un da gardı iyice düştü. Şimdi de yönetime seslenelim; madem Vahid hocayı gönderdiniz, Torku Konya maçına neden yardımcısı Jacgues Bonnevay’la çıkma kararı verdiniz? Onun da Fatih Atik takıntısı olabileceğini tahmin edemediniz mi? Oyuna girdiğinde yuhalanmasına neden olan sizsiniz...

        Neyse ki Torku Konya maçında Cardozo dört dörtlük oynadı ve iki gol atarak galibiyette başrol oynadı. Hatta Yusuf’un attığı golde de büyük payı vardı. Cardozo’nun canlandırdığı Trabzonspor’u, Mehmet Ekici’nin üç şutunun direkte patlaması iyice havaya soktu. Bosingwa’yı da unutmuyoruz. Kaptan olduktan sonra tam bir lidere dönüştü. Profesyonelliğiyle herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Portekiz Milli Takımı’na davet edilmesini de sanırım doğal karşılamak lazım.

        Ersun Yanal hakkında da söyleyeceklerimiz var. Ersun hoca sonuçta Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı ve şampiyon hoca apoletiyle de Trabzonspor’a geliyor. Önemli bir tecrübeye sahip. Daha önce de Trabzonspor’u çalıştırdığından kendisini iyi tanıyoruz. Ersun Yanal, bu takımda mutlaka başarılı olur. Ama Halilhodzic gibi o da çok zaman isterse kredisinden tüketmeye başlar. Benden söylemesi.

        ERSUN HOCA NE SEVER?..

        Ersun Yanal, Torku Konya’yı yenmiş bir takımı devralacak. Yani Trabzonsporlu futbolcularla daha moralli bir diyalog kurma şansına sahip olacak. Ersun hocanın da sevdiği işlerdir bunlar. Sonrasında Galatasaray maçında her şey güzel olur düşüncesindeyim.

        MEDJANİ EVLERE ŞENLİK

        Cezayirli futbolcu, geldiğinden beri ön libero oynuyor. Şimdi gerçek yeri olan stoper olarak oynadı ama Konya’nın attığı ikinci golde rakibine gol pasını vermesini nasıl değerlendirmek lazım?

        Diğer Yazılar